Ανδρέας Γεωργίου - Η απάντηση στις αρνητικές αντιδράσεις για το Famagusta: «Θα τους παρακαλούσα...»

Όσα δήλωσε για τη νέα σειρά του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Ανδρέας Γεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα σειρά Famagusta που έκανε πρεμιέρα στο MEGA (δείτε πως τα πήγε σε τηλεθέαση). Σε αυτή είναι σκηνοθέτης, δημιουργός και πρωταγωνιστής. Μεταξύ άλλων λοιπόν, ο ηθοποιός απάντησε στις αρνητικές αντιδράσεις που προκάλεσε η ιστορία της σειράς.

Η απάντηση του Ανδρέα Γεωργίου για το Famagusta

«Υπάρχει πάντως ήδη εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον -και όχι από μία μόνο πλατφόρμα- για προβολή της σειράς στο εξωτερικό. Είμαστε σε κάποιες διαδικασίες, όμως, ακόμη, κι έτσι δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι επίσημα. Αλλά αυτό με χαροποιεί αφάνταστα! Για προσωπικούς λόγους, κυρίως», ανέφερε αρχικά.

Τι εννοείς;

Έχω γεννηθεί στο εξωτερικό, έχω μεγαλώσει από την εφηβεία μου στο εξωτερικό, έχω σπουδάσει στο εξωτερικό, και θα μπορούσα να παραμείνω στο εξωτερικό για να κάνω καριέρα εκεί. Όμως, αποφάσισα να επιστρέψω στην Κύπρο. Για να είμαι κοντά στους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, κοντά στην οικογένειά μου, κοντά στην καρδιά μου. Κι είπα τότε: Αν είναι να κάνω κάτι για το εξωτερικό, ας είναι κάτι που να έχει τη σημαία της Κύπρου μέσα. Θα δεις, λοιπόν, πως στο opening της «Famagusta», υπάρχει η σημαία της Κύπρου. Αν είναι αυτή τη στιγμή, τότε τολμώ να σου πω πως κατάφερα να φτάσω εκεί που ήθελα!

Δείτε αποκλειστικό για τη σειρά: Μαθεύεται πως ο Θοδωρής σκότωσε την ερωμένη του - Η γυναίκα του τον στηρίζει!

Ανδρέας Γεωργίου Famagusta MEGA

Με συγκινείς… Και πώς να σε γειώσω τώρα με τις αντιδράσεις γι’ αυτή τη σειρά…

Tις γνωρίζω τις αντιδράσεις. Και από ένα μικρό αριθμό Βαρωσιωτών, οι οποίοι θεωρούν πως «εκμεταλλευόμαστε το όνομα της πόλης για να κερδοφορήσουμε. Θα τους παρακαλούσα, όλους, να δουν την σειρά. Και αφού την δουν, τότε να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, γιατί τότε θα καταλάβουν τι είναι πραγματικά αυτή η σειρά. Ξέρω πως πάντα υπάρχουν οι αντιδράσεις, σε οποιαδήποτε δουλειά -πόσω δε μάλλον σε μία τέτοιους είδους δουλειά-, και όλα είναι κατανοητά. Πάντως, μπορώ να διαβεβαιώσω τον καθένα πως δεν «χρησιμοποιούμε», κατ’ ουδένα λόγο, την Αμμόχωστο, και το όνομά της. Αλίμονο!