Samuel: 4 χρόνια μετά το GNTM έφυγε από την Ελλάδα και είναι αγνώριστος - Τα βίντεο με μακριά μαλλιά, γυναικεία ρούχα και γόβες

Το προφίλ του στο Tik Tok

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Samuel: 4 χρόνια μετά το GNTM έφυγε από την Ελλάδα και είναι αγνώριστος - Τα βίντεο με μακριά μαλλιά, γυναικεία ρούχα και γόβες

Ο Samuel Toci ήταν από τα πρόσωπα που πέρασαν από το GNTM και άφησαν εποχή. Έκανε το πέρασμα του από τις audition το 2020 σε ηλικία 18 χρονών και η αντίδραση του όταν δεν πέρασε τελικά στην επόμενη φάση άφησε εποχή, αφού αναρωτήθηκε στις κάμερες «Εγώ πέρασα; Νομίζω ότι δεν πέρασα. Αλλά δεν ξέρω... πέρασα ή όχι;».

Μετά την συμμετοχή του και έχοντας γίνει viral στο Tik Tok και στο Instagram, ξεκίνησε την καριέρα του στο Tik Tok δημιουργώντας ένα προφίλ όπου καθημερινά δημοσίευε βίντεο με διάφορους προβληματισμούς του και αστείες στιγμές του. Μάλιστα, του είχαν πάρει συνέντευξη και οι εκπομπές.

Πλέον ο Samuel όμως έχει ξεκινήσει μια νέα ζωή εκτός Ελλάδας. Συγκεκριμένα ζει στο Λονδίνο και ασχολείται φυσικά με την μόδα. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagran δημοσιεύσει διάφορες φωτογραφίες από φωτογραφίσεις και βόλτες που κάνει.

Πως είναι σήμερα ο Samuel Toci που γνωρίσαμε στο GNTM

Από την άλλη στο Tik Toκ μοιράζεται βίντεο από εξόδους, βόλτες, αλλά και τα outfits. H εμφάνιση του μάλιστα έχει αλλάξει πολύ. Πλέον φοράει γυναικεία ρούχα, έχει μακρύνει τα μαλλιά του και δεν κρύβει την σεξουαλικότητα του.

Οι διαδικτυακοί του φίλοι μάλιστα τον αποθεώνουν κάτω από κάθε ανάρτηση!

@elixtoci

This year vs my last year diary girl #fyp #viral #fypシ #fypシ゚viral #londondolls #🏳️‍⚧️ #dolls

♬ original sound - Elix 🫧
@elixtoci

#fyp #viral #basic

♬ original sound - hairbyharleyy
@elixtoci

♬ Situationship 2 - SamRecks
@elixtoci

Just a simple girl #london

♬ Ptolemaea - Ethel Cain
@elixtoci

♬ Let The Light In - Lana Del Rey

Ο Samuel Toci είναι από την Αλβανία, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και έζησε στην Ελούντα της Κρήτης. Όπως είπε στον Γιώργο Καράβα όταν είχε πάει στο GNTM σπούδασε Φυσική και δήλωνε πως γεννήθηκε για να γίνει μοντέλο, όχι όμως το κλασικό μοντέλο... αλλά το ψαγμένο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elix (@elixtoci)