Μικρούτσικος: «Έχουν πηδήξει στο σπίτι μου! Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό» - «Γιατί ρε γαμ@το δηλαδή; Άντε τώρα, φταίμε για όλα εμείς...» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Πολυκάρπου

Χαμός στο Super Κατερίνα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μικρούτσικος: «Έχουν πηδήξει στο σπίτι μου! Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό» - «Γιατί ρε γαμ@το δηλαδή; Άντε τώρα, φταίμε για όλα εμείς...» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Πολυκάρπου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει τα δικά του σχόλια σχετικά με τον Γιώργο Νταλάρα και την επίθεσή του προς τους δημοσιογράφους, φτάνοντας σε έντονη αντιπαράθεση με τους συνεργάτες του στο πάνελ του Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 23/1.

Ο ίδιος, ουσιαστικά, επέμενε στο γεγονός πως οι ρεπόρτερ είχαν περικυκλώσει τον τραγουδιστή και τον πίεζαν για πολλή ώρα μέχρι να κάνει κάποια δήλωση, τονίζοντας πως αυτό είναι δικό τους "φάουλ", με την Έλενα Πολυκάρπου τότε να ξεσπά.

Χαμός στο πλατό του Super Κατερίνα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Έλενα Πολυκάρπου

«Είπε 4 φορές για την ακρίβεια "παιδιά τι έγινε εδώ; Πάρτι; Ήρθαμε εδώ για τον Τσιτσάνη". Μέχρι που τον εκνεύρισε κάποιος, γιατί είναι και θέμα χαρακτήρα. Άρχισε να κάνει κακώς μάθημα τέτοιου τύπου. Είπα διαφωνώ με τη συμπεριφορά. Αμάν πια. Πόσες φορές να το πούμε; Πάλι;», ξεκίνησε να λέει ο Ανδρέας Μικρούτσικος φωνάζοντας επειδή την ώρα που μιλούσε οι υπόλοιποι στο πάνελ του προσπαθούσαν να του αποδείξουν πως έχει άδικο.

Δείτε επίσης: Γιώργος Νταλάρας - Τα μεγάλα φάουλ της καριέρας του

Και συνέχισε: «Αυτήν την επιμονή την έχω πληρώσει, μέχρι που έχουν πηδήξει στο σπίτι μου. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία! Πάω να πω ότι όταν γίνεται ένα θέμα δεν γίνομαι συνδικαλιστής δημοσιογράφος, βλέπω την περίπτωση. Εδώ πέρα τρία λεπτά υπάρχει επιμονή».

Τότε η Έλενα Πολυκάρπου, επισήμανε σε έξαλλη κατάσταση: «Εγώ βλέπω ότι οι δημοσιογράφοι όσο μας ανοίγουν τα σπίτια τους και τις πόρτες τους, μπαίνουμε μέσα στα σπίτια τους. Αν κάποιος εμένα δεν μου ανοίξει την πόρτα του, δεν μπορώ να μπω. Όταν κάποιος μας σέβεται και μας το ζητάει, δεν το κάνουμε. Γιατί να μην πούμε για τα τηλέφωνα που μας παίρνουν παρουσιαστές μεγάλοι - μικροί, καλλιτέχνες και μας λένε "είμαι εδώ, ελάτε". Αυτά δεν τα λέμε; Γιατί ρε γαμ@το δηλαδή; Άντε δηλαδή τώρα, φταίμε για όλα εμείς...».

«Σε εμένα τα λέτε μωρέ; Αφήστε με ήσυχο...», της απάντησε εκείνος.

Λίγο νωρίτερα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής έγινε έξαλλος και με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου.