Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Βλέπω φωτογραφίες του Κωνσταντίνου... οκ!» - Η αντίδραση της και η εντολή της Τσολάκη για βγουν άμεσα

Αμηχανία στο πλατό του Πρωινού Σουσου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Βλέπω φωτογραφίες του Κωνσταντίνου... οκ!» - Η αντίδραση της και η εντολή της Τσολάκη για βγουν άμεσα

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Σουσου βρέθηκε σήμερα Τρίτη 23/1 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η δημοσιογράφος που φέτος βρίσκεται στο πάνελ του Ακόμα δεν είδες τίποτα στο MEGA (δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει), μίλησε για τα επαγγελματικά της, το Survivor και την προσωπική της ζωή.

Μετά το χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο έχει επιλέξει να μην κάνει αποκαλύψεις για τα προσωπικά της. Μάλιστα, δεν έχει παραδεχτεί δημόσια και ανοιχτά πως είναι σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, επιθυμώντας να κρατήσει ένα πιο χαμηλό προφίλ, ώστε να αποφύγει τα κουτσομπολίστικα σχόλια από τις εκπομπές.

Η αντίδραση της Βαλαβάνη όταν είδε φωτογραφίες του Βασάλου στον αέρα του Πρωινού Σουσου

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης της ωστόσο, και ενώ μιλούσε για τα προσωπικά της, στον αέρα και συγκεκριμένα σε διαφορετικό παράθυρο έπαιζαν φωτογραφίες του πρώην συντρόφου της. Όταν λοιπόν το παρατήρησε σταμάτησε να μιλάει να αντέδρασε λέγοντας «Βλέπω φωτογραφίες του Κωνσταντίνου, οκ!».

Άμεσα η Ελένη Τσολάκη ζήτησε από τους συνεργάτες της να της βγάλουν από τον αέρα, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να λέει «Δεν έχω να πω κάτι για τη σχέση και όλα αυτά» και μετά να συνεχίζει την συζήτηση τους αλλάζοντας θέμα.

Όπως έχει πει πολλές φορές, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο παρά το χωρισμό παραμένουν φίλοι. Μάλιστα, κάποια περίοδο ο χωρισμός τους ήταν η μόνη ερώτηση που δεχόταν, κάτι που είναι λογικό να την έχει ενοχλήσει. Άλλωστε πλέον έχει προχωρήσει τη ζωή της.

Μάλιστα, στο τέλος της συνέντευξης, πρόβαλλαν στον αέρα του Πρωινού Σουσου μια φωτογραφία από έξοδο με την ομάδα του Ακόμα δεν είδες τίποτα, στην οποία είχε βρεθεί και ο σύντροφός της Γρηγόρης Μόργκαν. Παρόλο που στην αρχή υπήρξε μια αμηχανία, όταν η Ελένη Τσολάκη είπε ότι είναι ο σύντροφός της, εκείνη δεν το διέψευσε, καθώς μπορεί να μην ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες και βίντεο, ωστόσο δεν κρύβουν πως είναι μαζί.