Ο Γιώργος Λιάγκας καταγγέλλει περιστατικό ηλεκτρονικής απάτης: «Την πέφτει σε γυναίκες στο διαδίκτυο...»

«Άντε μετά να πεις ότι δεν είμαι εγώ»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ο Γιώργος Λιάγκας καταγγέλλει περιστατικό ηλεκτρονικής απάτης: «Την πέφτει σε γυναίκες στο διαδίκτυο...»

Μια καταγγελία έκανε το πρωί της Τρίτης 23/1, ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από την εκπομπή του Το Πρωινό. Αφορμή, στάθηκε ένα περιστατικό με τον Νότη Σαφακιανάκη και τον Σταμάτη Γονίδη, οι οποίοι επέσαν θύματα απάτης, από επιτήδιους οι οποίοι, με τεχνητή νοημοσύνη, δημιούργησαν ένα τραγούδι του Βασίλη Καρρά με τους δύο καλλιτέχνες να το τραγουδούν ντουέτο.

Η καταγγελία του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος νωρίτερα είχε ένα έντονο ξέπασμα σχετικά με την ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, κατείγγειλε μέσα από την εκπομπή του, έναν άγνωστο, ο οποίος υποδύεται ότι είναι ο παρουσιαστής και φλερτάρει στο ίντερνετ με διάφορες κυρίες.

«Εμένα είναι ένας τύπος που κάνει τον Λιάγκα και την πέφτει σε γυναίκες στο διαδίκτυο. Το ανέβασα και εγώ στο διαδίκτυο και τον στόλισα… Με την τεχνητή νοημοσύνη θα υποδύεται κανονικά… και άντε μετά να πεις ότι δεν είμαι εγώ» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το ξέσπασμα του για την επίθεση του Γιώργου Νταλάρα σε δημοσιογράφους

«Αυτό στο οποίο αναφέρεται ο Γιώργος Νταλάρας, στα σκουπίδια, έχει γίνει στο παρελθόν από μια εκπομπή στην Ελλάδα. Μια εκπομπή συγκεκριμένη έστελνε δημοσιογράφους - και για μένα είναι ο απόλυτος κιτρινισμός - να ανοίγουν σκουπίδια επωνύμων. Είναι απαράδεκτο, είναι κατακρίτρινο, αυτό είναι ντροπή και κατάπτυστη δημοσιογραφία… Ευτυχώς ήρθε, απήλθε. Το έκανε μόνο ένας στην Ελλάδα, το καυτηριάσαμε. Δεν ξέρω αν αυτό γίνεται ακόμα στην Αμερική ή όχι. Άρα αυτό που λέει ο Γιώργος Νταλάρας ότι θα φτάσουμε εκεί, ευτυχώς φτάσαμε και αυτή την κακή "παιδική αρρώστια" την περάσαμε χωρίς να μας ακουμπήσει στην Ελλάδα.

Το BBC και CNN και όλα τα σοβαρά κανάλια παγκοσμίως έχουν ένα θέμα… Βγαίνει ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της χώρας τους - δεν θα σταματήσω να το λέω, για μένα ο Νταλάρας είναι κεφάλαιο, ο μεγαλύτερος εν ζωή τραγουδιστής - και κάνει δηλώσεις και αναφέρεται στα 4 μεγαλύτερα ονόματα του σήμερα. Θα μπορούσε ο Γιώργος να επιλέξει να δώσει μία συνέντευξη και να πει "εγώ, για να δώσω συνέντευξη, θέλω να αναφερθούμε μόνο στον Τσιτσάνη και στον Βαμβακάρη γιατί θέλω να μάθει ο κόσμος για αυτούς τους θρύλους". Δεν το έκανε. Θα μπορούσε, γιατί του δόθηκε βήμα.

Επίσης, είναι πάρα πολύ επιλεκτικός. Στο τέλος της συνέντευξης - δεν το βάλαμε εμείς - τον ρωτάει η δημοσιογράφος "θέλω να έρθω να σας βρω να μιλήσουμε για τον Τσιτσάνη, αλλά είστε πολύ δύσκολος" και της απαντάει "Λες ψέματα και είναι λάθος για μία νέα κοπέλα να λέει ψέματα". Εγώ, λοιπόν, θα πω ότι η κοπέλα δεν λέει ψέματα, γιατί ο Νταλάρας - και ορθώς - είναι ακριβοθώρητος. Εγώ που είμαι παρουσιαστής, προσπαθώ μέσω της γυναίκας του - καιρό τώρα - να μιλήσω μαζί του και δεν τα καταφέρνω, που του έχω πάρει και 2-3 συνεντεύξεις και έχω μία προσωπική σχέση μαζί του. Πόσω μάλλον ένας ρεπόρτερ να βρει τον "γιγάντιο" Νταλάρα και να του πάρει δήλωση για τον Τσιτσάνη. Ποτέ! Άρα δεν λέει ψέματα η κοπέλα. Γιατί ήταν απαξιωτικός γενικότερα ο Γιώργος...

Βγαίνει, λοιπόν, ο μεγαλύτερος τραγουδιστής μιας χώρας και κάνει δηλώσεις, όχι για τον Τσιτσάνη και τον Βαμβακάρη, και αναφέρεται σε 4-5 κορυφαία ονόματα του σήμερα. Στον Ρέμο, τον Αργυρό, τον Οικονομόπουλο, τον Βέρτη. Λάθος, κατά τη γνώμη μου. Ανοίγει μια κερκόπορτα… Κάποιοι εξ' αυτών, τοποθετούνται και όλοι διχάζονται. Οι δηλώσεις του το προκάλεσαν.

Πάνε, λοιπόν, σε μια δημόσια εμφάνιση του Νταλάρα, δεν πήγαν οι κάμερες έξω από το σπίτι του. Σε όλον τον κόσμο, όλοι οι αρχισυντάκτες - εγώ δεν ρωτήθηκα, αλλά καλά έκανε και έστειλε -, όλα τα κανάλια θα έστελναν, προφανώς. Αν ρώταγε ο δημοσιογράφος εκεί κάτι προσωπικό, ενδοοικογενειακό, εκεί θα ήταν κιτρινισμός και κατάπτυστο. Δεν τον ρώτησαν, όμως, κάτι τέτοιο. Που είναι το αγενές; Που είναι το προσβλητικό; Που είναι το ντροπιαστικό; Θα μπορούσε να πει ο Γιώργος - που είναι πανέξυπνος, μας αγοράζει και μας πουλάει όλους - “παιδιά ήρθα για τον Τσιτσάνη, θέλω να μιλήσω μόνο για αυτό”. Και να μην τους κουνήσει το δάχτυλο και να τους πει "δεν ξέρετε ποιος είναι ο Τσιτσάνης, είστε και αμόρφωτοι". Αυτό με πείραξε πολύ, τους είπε και κοτόπουλα και αμόρφωτους.

Τότε δεν θα τον ενοχλούσε κανένας. Ο Γιώργος μόνος του άρχισε να βάλλει εναντίον των δημοσιογράφων. Δεν τους βάζει κανένας το μαχαίρι στον κρόταφο. Είναι μια δουλειά. Και εγώ ως ρεπόρτερ θα το έκανα… Είναι μεγάλο θέμα. Προφανώς θα πας να τον ρωτήσεις! Θα μπορούσε να φύγει ευγενικά»,