Ξέσπασε η Αφροδίτη Λατινοπούλου για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών: «Μην παραδώσετε τα παιδιά σας στον καθένα που θέλει να τους απλώσει χέρι»

«Θέλουν να δώσουν τα παιδιά μας στους γκέι για να τα ξεφορτωθούν»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/a.latinopoulou
Instagram/a.latinopoulou

Το δικό της μήνυμα, με αφορμή τη συζήτηση για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών θέλησε να στείλει η επικεφαλής της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου. Με μία ανάρτηση-βίντεο στο Instagram αναλύει τις θέσεις της επάνω στο επίμαχο νομοσχέδιο, επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση, ταυτόχρονα ωστόσο αφήνει υπονοούμενα και για χιλιάδες ομόφυλα ζευγάρια που περιμένουν να υιοθετήσουν ένα παιδί.

«Αλήθεια είναι κρίμα να νομίζουν ότι απευθύνονται σε ανόητους και να μας ρίχνουν τόσο δούλεμα για το νέο νομοσχέδιο για τους ομοφυλόφιλους. Για να καταλάβετε τα κυβερνητικά ψέματα και πώς χρησιμοποιούν χωρίς αιδώ τα παιδιά που μένουν στα ιδρύματα, για να κάνουν την προπαγάνδα τους και να πετύχουν τους σκοπούς τους, τα παιδιά στη χώρα μας που είναι σήμερα στα ιδρύματα είναι ελάχιστα, για την ακρίβεια 721 παιδιά. Και από αυτά προς υιοθεσία είναι μόλις τα 149! Και προσπαθούν να μας πουν πως όλα αυτά γίνονται για τα παιδιά. Πόση υποκρισία πια;», ανέφερε αρχικά.

Το μήνυμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου στα ομόφυλα ζευγάρια

Και συμπλήρωσε: «Αρκεί να σας πω πως μόνο πέρσι οι αιτήσεις για υιοθεσία ήταν 2.639. Και αντί να δώσουν αυτά τα παιδιά σε οικογένειες και να διευκολύνουν αυτά τα ζευγάρια που λιώνουν χρόνια περιμένοντας να υιοθετήσουν ένα παιδάκι, ενώ έχουν όλες τις προϋποθέσεις, μας προωθούν το νομοσχέδιο των ομοφυλόφιλων.

Δείτε επίσης: Τον έκανε μπλοκ επειδή είναι ομοφυλόφιλος: «Σπέρνει διχόνοια και φόβο...» - Γνωστός ηθοποιός ξεσπά κατά της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Συμφωνώ απόλυτα πως αυτά τα παιδιά πρέπει να είναι προτεραιότητά μας, όμως οι επιθυμίες των ενήλικων ομοφυλόφιλων οφείλουν να σταματούν εκεί που ξεκινούν τα δικαιώματα των παιδιών. Η συζήτηση έπρεπε να έχει ένα, και μόνο, υποκείμενο. Και αυτό είναι τα παιδιά, και τα δικαιώματά τους. Η πολιτεία και η κυβέρνηση οφείλει να προστατεύει τα δικαιώματα των παιδιών. Αντ' αυτού δεν βλέπω κανένας να μιλάει γι' αυτά».

Κλείνοντας το συγκεκριμένο κομμάτι αναφέρει κάποια ερωτήματα: «Πού είναι οι επιστήμονες να μιλήσουν για το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της μητέρας και του πατέρα; Πού είναι οι κυβερνώντες να αναλύσουν το σχέδιό τους για τον εκσυγχρονισμό των ιδρυμάτων και την αξιολόγηση της Πρόνοιας, για την επιτάχυνση των διαδικασιών υιοθεσίας από τα χιλιάδες ζευγάρια. Πού είναι οι παιδοψυχολόγοι να μας πουν πόσο υγιές είναι ένα παιδί να μεγαλώνει με άτομα του ίδιου φύλου και πόσο υγιές είναι τα άτομα αυτά να αισθάνονται δυσφορία στο σώμα το οποίο γεννήθηκαν. Πού είναι επίσης οι ψυχίατροι να μας μιλήσουν για το πόσο μπορούν άτομα που έχουν υποβληθεί σε ορμονοθεραπείες και αλλαγές φύλου, να έχουν μία ισορροπημένη συμπεριφορά και να αναλαμβάνουν την επιμέλεια ενός παιδιού».

Δείτε επίσης: «Ένα χθεσινό τίποτα, ένα κενό πουκάμισο, ο θρίαμβος της αερολογίας...» - Πυρ και μανία η Αφροδίτη Λατινοπούλου για το "φαινόμενο" Κασσελάκη

Στη συνέχεια αναφέρεται στα προβλήματα που υπάρχουν, λέγοντας ότι: «Κάνουμε μία συζήτηση για τα παιδιά, χωρίς τα παιδιά. Όλες οι μανούλες αυτής της χώρας, αλλά και οι μπαμπάδες που αγαπάτε τα παιδιά σας, σκεφτείτε τα παιδιά που καμία κυβέρνηση ποτέ δεν σκέφτηκε, που αφήνει τα νοσοκομεία Παίδων να ρημάζουν, τα σχολεία στο έλεος του Θεού και τα παιδιά απροστάτευτα σε μία κοινωνία-ζούγκλα. Εγκαταλελειμένα σε ιδρύματα, με χρονοβόρες διαδικασίες υιοθεσίας χωρίς λόγο. Παιδιά επίσης που δεν θα γεννηθούν ποτέ, γιατί φτωχοποιείται η χώρα μας και χάνεται το πρότυπο της πυρηνικής οικογένειας. Ας φροντίσει πρώτα όλα αυτά η κυβέρνηση, και μετά βλέπουμε αν νοιάζεται πραγματικά για τα παιδιά. Γραμμένα στα παλιά τους τα παπούτσια τα έχουν τα παιδιά μας. Χάνονται από ασθένειες, κακοποιούνται, μεταναστεύουν για ένα καλύτερο μέλλον, και τώρα θέλουν να τα δώσουν στους γκέι για να τα ξεφορτωθούν»

Κλείνοντας την ανάρτησή της, η Αφροδίτη Λατινοπούλου κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τη Φωνή Λογικής στις επερχόμενες Ευρωεκλογές: «Σώστε την επόμενη γενιά. Μην παραδοθείτε στην παράνοια και μην παραδώσετε τα παιδιά σας στον καθένα που με το ζόρι θέλει να επιβάλλει την παράνοια και να απλώσει χέρι σε παιδιά. Όσοι είναι ομοφυλόφιλοι να ξέρετε πως καλύπτονται πλήρως από το σύμφωνο συμβίωσης. Αυτή και μόνο αυτή είναι η αλήθεια. Αν μας έμεινε λίγο κουράγιο σε αυτή τη φτωχοποιημένη, εξαθλιωμένη χώρα, αν μας έχει μείνει μία στάλα αξιοπρέπειας, ας αγωνιστούμε με όλη μας τη δύναμη για να μην πιάσουμε πάτο επιτέλους. Για να διατηρήσουμε τις αξίες μας αναλλοίωτες και να τις παραδώσουμε άθικτες στα παιδιά μας. Σας καλώ να δώσετε δύναμη στη μόνη φωνή που φοβούνται, τη Φωνή Λογικής».