Χριστίνα Βραχάλη: Λάμπει από χαρά στην πρώτη βόλτα με την κόρη της – Δείτε φωτό

Η αθλητικογράφος έγινε μαμά πριν από ένα μήνα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Η ζωή της άλλαξε ριζικά τον τελευταίο μήνα, και συγκεκριμένα από τις 20 Δεκεμβρίου. Τότε η Χριστίνα Βραχάλη έφερε στον κόσμο την μονάκριβη κόρη της, με την οποία έκτοτε περνάει κάθε λεπτό της ημέρας, έχοντας επιλέξει ωστόσο να κρατάει χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά αυτό το όμορφο κεφάλαιο. Μέχρι σήμερα, που η μικρή σαραντάρισε, κι έτσι μπορεί πλέον να γνωρίσει τον υπόλοιπο κόσμο, με την μαμά της οδηγό, κι εκείνη με τη σειρά της θέλησε να μοιραστεί αυτό το πρώτο βήμα που έκαναν μαζί.

Πριν από λίγες ώρες η Χριστίνα Βραχάλη ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου περιχαρής σέρνει το καροτσάκι της με ροζ hoodie και ασορτί σκέπασμα για την μικρή. Φυσικά δεν κρύβει τη χαρά της γι' αυτό το νέο κεφάλαιο που έχει ανοίξει τον τελευταίο μήνα και την κάνει να χαμογελάει διάπλατα σε κάθε δημόσια εμφάνιση. Από την περίοδο που ήταν έγκυος, δήλωνε ξεκάθαρα πως ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδί της, και αυτή η μέρα ήρθε.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Βραχάλη: Αυτό το όνομα θα δώσει στην κόρη της - Η αποκάλυψη για τον χωρισμό με τον πατέρα της μικρής

Το μήνυμα της Χριστίνας Βραχάλη και το όνομα της κόρης της

«Η ζωή ξεκινά. Η πρώτη διαδρομή μέχρι το σπίτι, οι πρώτες βόλτες με το καρότσι και τα πρώτα απίστευτα κατορθώματα!», ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμά της η αθλητικογράφος παρέα με την κόρη της. Η μικρή, σύμφωνα με πληροφορίες θα πάρει το όνομα Ειρήνη, όπως λένε τη γιαγιά της, ενώ λέγεται επίσης, πως δε θα γίνει βάφτιση αλλά ονοματοδοσία μέσα στο καλοκαίρι.

Δείτε την ανάρτησή της:

Την ίδια στιγμή η Χριστίνα Βραχάλη δηλώνει αποφασισμένη να μεγαλώσει μόνη της την κόρη της, καθώς ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της είχε ακουστεί πως χώρισε από τον πατέρα του παιδιού της. Η αθλητικογράφος είχε πάρει αυτήν την απόφαση πριν ακόμα μάθει πως είναι έγκυος, και φαίνεται αμετακίνητη στην αρχική της σκέψη, καθώς τίποτα δεν φαίνεται πλέον ικανό να χαλάσει την οικογενειακή της ευτυχία.