Fipster – Η προσωπική ερώτηση που τον ενόχλησε: «Ήρθε η ώρα να φύγω από τη συνέντευξη»

Εμφανής αμηχανία

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Fipster – Η προσωπική ερώτηση που τον ενόχλησε: «Ήρθε η ώρα να φύγω από τη συνέντευξη»

Στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε ο Fipster. Ο γνωστός YouTuber άνοιξε την πόρτα του νέου του στούντιο, όπου πραγματοποιεί τα γυρίσματα των διαδικτυακών εκπομπών που ανεβαίνουν στο κανάλι του και έχουν μεταξύ άλλων συμμετοχές από την Μαίρη Συνατσάκη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Στην πορεία βέβαια ο Fipster αναφέρθηκε και σε όλους τους επώνυμους φίλους που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.

Αναφερόμενος στον φιναλίστ του Survivor All Star, ο YouTuber είπε: «Τώρα τις γιορτές πήγαμε με τον Βασάλο στο Μπαλί. Περάσαμε τέλεια, τσακωνόμασταν όλη μέρα. Με τον Κωνσταντίνο είναι σαν να είμαστε ταυτόχρονα αδέρφια, λίγο γκομενική η σχέση, φιλική, λίγο απ’ όλα». Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην επική δήλωση ότι... ήταν παραπάνω από φίλοι, που φυσικά ήταν μία πλάκα που σκαρφίστηκε, και αποκάλυψε τους λόγους που κρύβονταν από πίσω της: «Κάποια στιγμή που ήταν στο Survivor και ακουγόταν ότι τα έχει με τη μία και με την άλλη, είχα βγει και είχα πει: “Τα έχω εγώ με τον Βασάλο, να τελειώνουμε”. Και λέω: “Θα βγει από το Survivor και τι έχω να ακούσω”. Του λέω: “Προτιμάς να γράφουν ότι τα έχεις με τη μία και με την άλλη ή με εμένα;” και μου λέει: “Καλύτερα με σένα”».

Απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για την Βάλια ο Fipster

Αμέσως μετά παραδέχθηκε πως διατηρεί επαφές με τον Νίκο Μουτσινά, ενώ στη συνέχεια ερωτήθηκε για τη σχέση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου με τον Νίκο Παππά, που δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής κάποιος από τους δύο. Εκεί ο Fipster δεν έκρυψε την αμηχανία του, λέγοντας: «Ήρθε η ώρα να φύγω. Αυτό ήταν; Τελείωσε η συνέντευξή μας;», ενώ αρκέστηκε να δηλώσει: «Η Βάλια είναι στα καλύτερά της, είναι το καλύτερο παιδί που ξέρω», προχωρώντας στο επόμενο θέμα που ήταν το Survivor. Κι εκεί ήταν λακωνικός πάντως, αφού αρνήθηκε την πρόταση που του έκαναν, πριν μιλήσουν για λεφτά. Κλείνοντας αποκάλυψε πως η Ιωάννα Τούνη ήταν η πιο ακομπλεξάριστη καλεσμένη που είχε μέχρι στιγμής στην εκπομπή του καθώς ήταν άβαφη, αλλά δεν κοίταξε καν τον εαυτό της στο μόνιτορ.