Χρήστος Λούλης: «Μου έχουν προτείνει να παρουσιάσω εκπομπή»

Πώς απάντησε ο ηθοποιός;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Χρήστος Λούλης: «Μου έχουν προτείνει να παρουσιάσω εκπομπή»

Τον Χρήστο Λούλη συνάντησε η κάμερα του Breakfast@Star και η ρεπόρτερ Μυρσίνη Κοντού. Ο αγαπημένος ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου «Famagusta» και στο «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ρωτήθηκε για τα επαγγελματικά του σχέδια, καθώς και για τη δήλωσή του σχετικά με το δικαίωμα ενός ηθοποιού να εμφανίζεται σε ρόλο παρουσιαστή στην τηλεόραση.

«Είμαι πολύ περήφανος για αυτή τη σειρά. Αλήθεια μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύουμε με τον Ανδρέα, μου αρέσει το θέμα πάρα πολύ και οι υπόλοιποι συντελεστές. Έχω και μία σχέση με την Κύπρο, διότι είναι η γυναίκα μου από εκεί. Υπάρχει μία προσωπική ευαισθησία σε αυτό το θέμα, επειδή και ο πεθερός μου ήταν πρόσφυγας από την Αμμόχωστο, το είδα πιο συναισθηματικά», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Λούλης για τη Famagusta, συμπληρώνοντας στη συνέχεια: «Είναι τόσο όμορφες οι συνθήκες που κάποιες φορές τσιμπιέμαι για να δω αν είναι πραγματικότητα». Όπως ανέφερε θα ολοκληρωθεί φέτος, με γυρίσματα που συνεχίζονται σε Κύπρο, Αθήνα και Λονδίνο.

Η πρόταση-έκπληξη που δέχτηκε ο Χρήστος Λούλης

Παράλληλα μίλησε για τον δεύτερο κύκλο του Maestro, όπου θα έχει μόνο μία σκηνή και θα ολοκληρωθεί. «Είναι μία πινελιά», είπε χαριτωμένα, ενώ σχολίασε το γεγονός ότι μετά από εκείνη τη σειρά, μπήκαν κι άλλες ελληνικές απόπειρες στο Netflix, όπως οι «Σέρρες» και το «Σώσε με»: «Είναι ένα πολύ ωραίο βήμα εξωστρέφειας, ίσως έτσι περάσουμε στην επόμενη πίστα ως επαγγελματίες όλοι».

Κλείνοντας, ο Χρήστος Λούλης αναφέρθηκε και στην παλιά του δήλωση για τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές. «Γιατί ένας δημοσιογράφος να έχει παραπάνω δικαίωμα από έναν ηθοποιό στην παρουσίαση εκπομπής; Προσωπικά δεν νομίζω πως έχω το ταλέντο, άλλοι άνθρωποι το έχουν. Δεν είναι θέμα ειδικότητας, αλλά ανθρώπου, είναι ένα ταλέντο που μερικοί το 'χουν, και μερικοί όχι. Μου έχουν προτείνει να παρουσιάσω εκπομπή αλλά δεν κάθισα να το σκεφτώ λόγω υποχρεώσεων. Δεν νομίζω ότι έχω το ταλέντο να το κάνω, ίσως πρέπει να δοκιμαστώ», απάντησε κλείνοντας τις δηλώσεις του.