Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Εξόρμηση στα χιόνια με τα παιδιά τους

Δείτε φωτογραφίες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/kostas_sommer
instagram/kostas_sommer

Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη τα τελευταία χρόνια, καθώς έχουν αποκτήσει ήδη δύο παιδιά, και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ολοκληρώσουν την οικογενειακή τους ευτυχία με ένα τρίτο. Προς το παρόν οι δύο ερωτευμένοι χαίρονται όμορφες στιγμές με τα παιδιά τους, τον Ιάσονα και τη Σιμώνη, και το πιο πρόσφατο δείγμα ήρθε μέσα από μία εξόρμηση στα χιόνια.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις ο Κώστας Σόμμερ και η σύζυγός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη πήγαν οικογενειακώς εκδρομή στον Παρνασσό και χάρηκαν το χιονισμένο τοπίο. Για του λόγου το αληθές, ο επιχειρηματίας και παρουσιαστής μοιράστηκε ορισμένα στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αγκαλιά με τη γυναίκα της ζωής του, τον γιο τους και την κόρη τους. Δείτε φωτογραφίες:

Κώστας Σόμμερ
Κώστας Σόμμερ
Βαλεντίνη Παπαδάκη
Κώστας Σόμμερ
Βαλεντίνη Παπαδάκη

Τι δήλωναν στο YOU ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη

Μιλώντας στο YOU, σε κοινή συνέντευξη και φωτογράφιση, ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη είχαν δηλώσει πως λάτρευαν τα ταξίδια, και εκεί άρχισε να γίνεται το πρώτο «κλικ» ανάμεσά τους. «Πρέπει να σου πω ότι το "κλικ" έγινε αρκετά γρήγορα, είχαμε κοινά ενδιαφέροντα, ταιριάξαμε στο χιούμορ και στη νοοτροπία. Όταν πήγαμε μαζί το πρώτο μας ταξίδι είδα ότι είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος, δεν πίστευα την έγνοια που είχε για να φροντίσει τον άνθρωπο της, δεν τα περίμενε όλα έτοιμα. Αμέσως μετά έγινε το lockdown και βρεθήκαμε σε ένα σπίτι όλη μέρα», έλεγε χαρακτηριστικά ο Κώστας Σόμμερ με τη σύζυγό του να συμπληρώνει: «Η καραντίνα λειτούργησε πολύ υπέρ μας. Δεν χάσαμε χρόνο να δούμε αν ταιριάζουμε, περάσαμε τα πρώτα στάδια της σχέσης επί τροχάδην»

Ο Κώστας Σόμμερ μάλιστα δήλωνε έτοιμος να γίνει πατέρας στο πλευρό της, και πως η Βαλεντίνη Παπαδάκη ήρθε στη ζωή του την κατάλληλη στιγμή: «Πριν από δέκα χρόνια δεν θα μπορούσα να αναγνωρίσω τα θετικά της Βαλεντίνης. Πρέπει να είσαι αρκετά ώριμος για να καταλάβεις πόσο σημαντικός είναι ένας άνθρωπος. Και, ειδικά σε έναν γάμο, πρέπει να γνωρίζεις πότε να κάνεις πίσω στα “θέλω” σου και να βάζεις μπροστά τα “θέλω” της οικογένειας».