Κατερίνα Ζαρίφη: «Σταμάτησα το πρωινό, γιατί η υγεία μου από κάποιο σημείο και μετά...» - Όλα όσα αποκάλυψε για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο

«Είναι μία ανάγκη εσωτερική όχι να αποδείξω ότι η Ζαρίφη τα κάνει όλα καλά...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη: «Σταμάτησα το πρωινό, γιατί η υγεία μου από κάποιο σημείο και μετά...» - Όλα όσα αποκάλυψε για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 23/1, η Κατερίνα Ζαρίφη. Η γνωστή παρουσιάστρια παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την εκπομπή της Οδός Ζαρίφη 2, αλλά και την πορεία της στον χώρο της τηλεόρασης.

Την προηγούμενη μέρα στην ίδια εκπομπή είχε μιλήσει και ο πρωταγωνιστής της "Μάγισσας" Βασίλης Μηλιώνης, για την ζωή του. «Έτυχε να πάω σε κάποιες ακροάσεις στο ενδεχόμενο να ανοίξουν τα θέατρα, ευτυχώς με πήραν. Κατάφερα να ζήσω με τα επιδόματα που έδιναν, τα 513 ευρώ, και είπα ότι έπρεπε να μείνω μόνος. Θεωρώ ότι μετά από κάποια ηλικία δεν είναι σωστό να μένουμε στο σπίτι των γονιών μας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός (δείτε εδώ).

Όλα όσα αποκάλυψε η Κατερίνα Ζαρίφη

«Θέλαμε στην εκπομπή ένα πρωτογενές υλικό στην τηλεόραση. Δεν έχουμε manual. Φέτος έχω ευχαριστηθεί τη δημιουργικότητα γιατί την είχα ξεχαστεί...» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Είναι μία ανάγκη εσωτερική όχι να αποδείξω ότι η Ζαρίφη τα κάνει όλα καλά, είναι ότι δεν έχω ενηλικιωθεί ακόμα. Θέλω να δοκιμάζω πράγματα γιατί έτσι συντηρώ τη νεότητα.Είναι αυτή η @αύλα» πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης

«Δεν έχω βάλει την τηλεόραση σε αυτό το σημείο που να μην κοιμάμαι τα βράδια. Θα πέσουμε στη μάχη, ξέρω ότι όσο περνάμε εμείς καλά θα μαθευτεί. Είναι ένα restart στην ψυχαγωγία. Θα ήθελα ο κόσμος να δώσει μία ευκαιρία στη χαρά το μεσημέρι».

«Το ραδιόφωνο είναι η δουλειά που ξέρω να κάνω καλά σε αυτή τη ζωή, είναι ο μόνιμος σύζυγος. Σταμάτησα το πρωινό, γιατί η υγεία μου από κάποιο σημείο και μετά παρέπαιε. Είναι από το μηδέν στο εκατό σε δευτερόλεπτα, μόλις λες την καλημέρα» αποκάλυψε.

«Μου λείπει το θέατρο δεν πίστευα ότι θα μου έλειπε τόσο. Είναι μία εξάρτηση που δεν την πίστευα, η μεγαλύτερη ντόπα. Έχω αποφασίσει στη ζωή μου να εντάσσω πράγματα που να τα θέλω πραγματικά. Φέτος έχασα μία ευκαιρία να είμαι στο σίριαλ των Ρέππα – Παπαθανασίου λόγω της εκπομπής» είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Ζαρίφη.

Δείτε εδώ το βίντεο: