Μαρία Κορινθίου: «Όλο το σύστημα του κουτσομπολιού και της διχόνοιας...» - Η απάντηση για την συμπεριφορά του Πάνου Βλάχου προς τους δημοσιογράφους

«Με έχετε πετύχει σε μία φάση ζωής που...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαρία Κορινθίου: «Όλο το σύστημα του κουτσομπολιού και της διχόνοιας...» - Η απάντηση για την συμπεριφορά του Πάνου Βλάχου προς τους δημοσιογράφους

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε σε εκδήλωση την Τρίτη 23/1 και η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, την εντόπισε και έτσι η ίδια στάθηκε μπροστά της να πραγματοποιήσει μερικές δηλώσεις. Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε, λοιπόν, αφορούσε την ενόχληση του Πάνου Βλάχου προς τους ρεπόρτερ που τον πλησίασαν λίγα 24ωρα πριν και όσα είπε κατά αυτών (δείτε εδώ).

Η ηθοποιός, τότε, παρόλο που εξήγησε πως θέλει να απέχει από όλα αυτά, αυτή την περίοδο τουλάχιστον, τόνισε πως στον χώρο της τηλεόρασης και στην showbiz γενικότερα, ο ένας θέλει να "φάει" τον άλλο και δεν είναι κάτι καινούριο.

Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου για την στάση του Πάνου Βλάχου προς τους δημοσιογράφους

«Υπάρχει μια τάση, μια μόδα από όλο το σύστημα του κουτσομπολιού και της διχόνοιας. Τρωγόμαστε μεταξύ μας! Με έχετε πετύχει σε μια φάση της ζωής μου που δεν θέλω να παίρνω θέση για τίποτα από όλα αυτά...», είπε χαρακτηριστικά.

Το αιχμηρό σχόλιο της Μαίρης Αργυριάδου για τον ηθοποιό

Τις δηλώσεις του Πανου Βλάχου στις τηλεοπτικές κάμερες στην επίσημη προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς "7 κλωστές" που πραγματοποιήθηκε προχθες το βράδυ, σχολίασε η Μαίρη Αργυριάδου, μέσα από την εκπομπή Breakfast@star, το πρωί της Τρίτης 23/1.

«Έψαξα τις δηλώσεις του για δημοσιογράφους και διαπίστωσα ότι γενικότερα έχει ένα θέμα με τους δημοσιογράφους. Στο παρελθόν είχε ζητήσει περίπου συγγνώμη γιατί είπε ότι οι δημοσιογράφοι θέλουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά και επιτελείται έγκλημα από τους δημοσιογράφους. Τώρα βλέπω περί λέρας και ότι προσκληθήκαμε για να λερώσουμε μία πάρα πολύ ωραία στιγμή.

Νομίζω ότι εσείς κύριε Βλάχε λερώνετε την καριέρα σας, μιλώντας έτσι. 17 Κλωστές, μία υπέροχη σειρά με αξιόλογους ανθρώπους και νομίζω ότι λερώνετε όλη αυτή τη σειρά χρησιμοποιώντας αυτό το ρήμα. Με πολλή στενοχώρια μιλώ γιατί δεν θέλω να κρίνω την υπόστασή του ως ηθοποιό, αλλά πραγματικά τι λόγια είναι αυτά;» σημείωσε η Μαίρη Αργυριάδου.

«Πες ότι κάποιος έχει σχολιάσει είτε την προσωπική του ζωή είτε οτιδήποτε. Γίνεται πάλι τσουβάλιασμα, δεν μπορείς να τα ισοπεδώνεις όλα και προκαταβολικά να λες τόσο άσχημα λόγια. Εν τω μεταξύ ο κ. Τσαφούλιας είναι άνθρωπος που έχουμε φιλοξενήσει στην εκπομπή και έχουμε μιλήσει για παλιότερη ταινία του» είπε από την πλευρά της η Ελένη Χατζίδου.

«Πώς μπορεί να νιώθει για κάτι που ο ίδιος λέρωσε και αντί να μιλάμε για κάτι τέτοιο, μιλάμε για το λέρωμα που ο ίδιος δημιούργησε και δεν ξέρω πως καθαρίζει αυτό το λέρωμα» πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε εδώ το βίντεο: