Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δεν γίνεται να μιλάς τόσο άσχημα, η λέξη "λερώσουν" είναι...» - "Κόλαφος" για τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου

«Ένιωσα πάρα πολύ θυμό...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δεν γίνεται να μιλάς τόσο άσχημα, η λέξη

Τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου στους δημοσιογράφους σχολίασε, το πρωί τη Τετάρτης 24/1, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Υπενθυμίζουμε ότι, όσα είπε ο ηθοποιος στις τηλεοπτικές κάμερες, στην επίσημη πρεμιέρα της σειράς που πρωταγωνιστεί, "17 Κλωστές" προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός είχε αναφέρει: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή μου που πρωταγωνιστώ στη σειρά. Τα ΜΜΕ έχουν τη τάση να λερώνουν κάθε τι όμορφο. Κάθε τι που έγινε με κόπο, προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε...» (δείτε εδώ αναλυτικά).

Το σχόλιο του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου

«Ένιωσα πάρα πολύ θυμό ακούγοντας τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου, το έχει κάνει επανειλημμένα. Είναι ένας ηθοποιός που συμπαθούσα, αλλά μετά από αυτές τις δηλώσεις, μειώθηκε πάρα πολύ η εκτίμηση και ο θαυμασμός μου» ανέφερε αρχικά.

«Μια χαρά χρησιμοποιεί και ο Πάνος Βλάχος και όλοι τους την τηλεόραση όταν τη χρειάζονται για να διαφημίσουν μια παράσταση, έναν δίσκο οι τραγουδιστές, ένα σίριαλ οι ηθοποιοί. Δεν γίνεται να μιλάς τόσο άσχημα. Η λέξη "λερώσουν" είναι ανεπίτρεπτη» συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Ποδειδώνας Γιαννόπουλος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η τοποθέτηση της Μαίρης Αργυριάδου

«Έψαξα τις δηλώσεις του για δημοσιογράφους και διαπίστωσα ότι γενικότερα έχει ένα θέμα με τους δημοσιογράφους. Στο παρελθόν είχε ζητήσει περίπου συγγνώμη γιατί είπε ότι οι δημοσιογράφοι θέλουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά και επιτελείται έγκλημα από τους δημοσιογράφους. Τώρα βλέπω περί λέρας και ότι προσκληθήκαμε για να λερώσουμε μία πάρα πολύ ωραία στιγμή.

Νομίζω ότι εσείς κύριε Βλάχε λερώνετε την καριέρα σας, μιλώντας έτσι. 17 Κλωστές, μία υπέροχη σειρά με αξιόλογους ανθρώπους και νομίζω ότι λερώνετε όλη αυτή τη σειρά χρησιμοποιώντας αυτό το ρήμα. Με πολλή στενοχώρια μιλώ γιατί δεν θέλω να κρίνω την υπόστασή του ως ηθοποιό, αλλά πραγματικά τι λόγια είναι αυτά;» σημείωσε η Μαίρη Αργυριάδου μέσα από την εκπομπή Breakfast@star.