Πάνος Βλάχος: «Άμα θέλετε να πιείτε ένα ποτάκι... από εμένα» - Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα μετά τον σάλο για την συμπεριφορά του στους δημοσιογράφους

Άλλαξε εντελώς στάση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πάνος Βλάχος: «Άμα θέλετε να πιείτε ένα ποτάκι... από εμένα» - Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα μετά τον σάλο για την συμπεριφορά του στους δημοσιογράφους

Ο Πάνος Βλάχος, πριν από μερικές ημέρες, στάθηκε μπροστά στις κάμερες για να πραγματοποιήσει μερικές δηλώσεις και ζήτησε από τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν μπροστά του να μη "λερώσουν" αυτή την όμορφη για εκείνον στιγμή (δείτε εδώ το βίντεο).

Η δήλωσή του αυτή σχολιάστηκε από πολλούς με έντονο τρόπο, καθώς ήρθε αμέσως μετά τα "κοτόπουλα" του Γιώργου Νταλάρα προς τους ρεπόρτερ και θεωρήθηκε πως ήταν αγένεια προς εκείνους που τον περίμεναν απλά για να του κάνουν κάποιες ερωτήσεις.

Η πρώτη αντίδραση του Πάνου Βλάχου μετά τις αντιδράσεις για την συμπεριφορά του προς τους δημοσιογράφους

Το βράδυ της Τρίτης 23/1, λοιπόν, η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, πλησίασε τον ηθοποιό, ώστε να δει την αντίδρασή του για τον ντόρο που προκλήθηκε γύρω από το όνομά του. Ο ίδιος, τότε, πολύ ευγενικά απέφυγε να πει οτιδήποτε και, μάλιστα, θέλησε να κεράσει ποτά το συνεργείο που ήταν έξω από το μαγαζί που πραγματοποιεί εμφανίσεις.

«Δεν έχω να σας πω κάτι, εντάξει; Μη σε ταλαιπωρώ τώρα. Ευχαριστώ που με περιμένατε. Άμα θέλετε να πιείτε ένα ποτάκι... από εμένα. Να' στε καλά!», είπε χαρακτηριστικά στη δημοσιογράφο που τον ρωτούσε, συγκεκριμένα, και στην υπόλοιπη ομάδα, με το πάνελ να σχολιάζει στη συνέχεια πως ήταν εντελώς διαφορετικός αυτή τη φορά.

Το σχόλιο της Μαρίας Κορινθίου

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε σε εκδήλωση την Τρίτη 23/1 και η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, την εντόπισε και έτσι η ίδια στάθηκε μπροστά της να πραγματοποιήσει μερικές δηλώσεις. Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε, λοιπόν, αφορούσε την ενόχληση του Πάνου Βλάχου.

«Υπάρχει μια τάση, μια μόδα από όλο το σύστημα του κουτσομπολιού και της διχόνοιας. Τρωγόμαστε μεταξύ μας! Με έχετε πετύχει σε μια φάση της ζωής μου που δεν θέλω να παίρνω θέση για τίποτα από όλα αυτά...», είπε χαρακτηριστικά.