Κατερίνα Τσάβαλου: «Ήταν 26 χρόνων και έφυγε από καρκίνο στο...» - Ο θάνατος που ''γονάτισε'' την ηθοποιό

«Μου λείπει! Πολλές φορές σκέφτομαι να την πάρω τηλέφωνο»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Τσαβάλου παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην On Time και στη Σάσα Σταμάτη με την ηθοποιό να μιλάει για την οικογένειά της, τον αγαπημένο της σύζυγό αλλά και για τις πιο δύσκολες στιγμές, που έχει ζήσει στη ζωή της.

Μια από αυτές λοιπόν ήταν ένας θάνατος, που συγκλόνισε την ηθοποιό πριν από αρκετά χρόνια. Όπως τόνισε μάλιστα η ίδια, ακόμα και αν έχουν περάσει πολλά χρόνια η πληγή αυτή δεν κλείνει ακόμα.

Ο θάνατος της της κολλητής της σε ηλικία 26 ετών από καρκίνο στο νωτιαίο μυελό ήταν κάτι πολύ βίαιο για την Κατερίνα Τσαβάλου, με την ίδια να μιλάει συχνά σε συνεντεύξεις της για την απώλειά αυτή (δείτε εδώ τον συγκινητικό λόγο, που άναψε κερί στην εκκλησία).

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Τσάβαλου για τον θάνατο που τη συγκλόνισε

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σου;

Ο θάνατος της κολλητής μου. Η Μαρία ήταν 26 χρόνων κι «έφυγε» από καρκίνο στο νωτιαίο μυελό. Ήταν πολύ άγριο τότε. Εγώ τότε έκανα και τα γυρίσματα της ταινίας «Hardcore» του Ντένη Ηλιάδη. Μου έδωσαν χρόνο, μου φέρθηκαν πολύ ωραία. Αυτή η απώλεια είναι ένα κομμάτι που δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Μου λείπει. Αφού πολλές φορές σκέφτομαι να την πάρω τηλέφωνο. Θα ήθελα να της πω τα νέα. Να της πω πώς είμαι. Να δει το παιδί μου. Μου λείπει πάρα πολύ.

Κατερίνα Τσάβαλου - πένθος

«Έχω περάσει κατάθλιψη»

«Έχω περάσει κατάθλιψη αλλά όχι βαριάς μορφής. Δεν πήρα δηλαδή φάρμακα, έκανα ψυχοθεραπεία και το πέρασα έτσι. Νομίζω ότι όλοι έχουμε περάσει... Την ψυχοθεραπεία την ξεκίνησα για τις κρίσεις πανικού και άνοιξε το κουτί της Πανδώρας. Τότε έπαιζα κάπου και δεχόμουν μια άσχημη συμπεριφορά – όχι μόνο εγώ, όλος ο θίασος – από έναν συνάδελφο πάνω στη σκηνή. Τελικά συνειδητοποίησα ότι αυτές τις κρίσεις πανικού τις πάθαινα από πολύ μικρή αλλά τις βάφτιζα αλλιώς.

Σκέφτηκα τότε να σηκωθώ να φύγω από τη δουλειά αλλά δεν ήθελα να πακετώσω και τον κόσμο. Δεν έχουμε ξαναμιλήσει με αυτόν τον άνθρωπο από τότε και ούτε πρόκειται. Όταν τελείωσε η παράσταση, του είπα ότι όπου βρεθώ και όπου σταθώ θα λέω για εκείνον. Είμαι και η μοναδική που πήρα όλα μου τα χρήματα από εκείνη τη δουλειά.

Στα 20 μου είχε προσπαθήσει κάποιος να με φιλήσει σε audition μέσα στο θέατρο. Ήμασταν μόνοι μας. Είχα πάει με φόρμες τότε.. Αλλά τότε αντέδρασα, έφυγα αμέσως… Και από τότε δεν συνεργάστηκα ποτέ με αυτόν τον άνθρωπο», είχε πει η Κατερίνα Τσαβάλου πριν από περίπου ένα χρόνο στο Ποιος είναι Πρωινιάτικα.