Μαριέττα Χρουσαλά & Λέων Πατίτσας: Χειμερινή εξόρμηση στις Ελβετικές Άλπεις για σκι - Παιχνίδια στα χιόνια για το ερωτευμένο ζευγάρι

Μοναδικές φωτογραφίες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τα ταξίδια αποτελούν μια πολύ αγαπημένη συνήθεια για τη Μαριέττα Χρουσαλά και το σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα με τους δύο να κάνουν πολύ συχνά αποδράσεις σε ιδιαίτερα μέρη ανά τον κόσμο, τόσο με τα παιδιά τους, όσο και πιο σπάνια οι δύο τους.

Αυτές τις ημέρες λοιπόν το λαμπερό ζευγάρι βρίσκεται για σκι στις Ελβετικές Άλπεις με το μοντέλο - παρουσιάστρια να δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από τις δραστηριότητες που κάνουν και από τα μέρη που επισκέπτονται.

Το σκι - snowboard είναι άλλωστε μια πολύ αγαπημένη συνήθεια της Χρουσαλά και του Πατίτσα και έτσι το ταξίδι τους στην Ελβετία δε θα μπορούσε να αποτελέσει καλύτερη επιλογή για αυτήν την περίοδο (δείτε εδώ το πρόσωπο της Χρουσαλά χωρίς ίχνος μακιγιάζ).

Φωτογραφίες από το ταξίδι Χρουσαλά και Πατίτσα στις Ελβετικές Άλπεις

Η πολυτελής τους έπαυλη στο Ελληνικό

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας παντρεύτηκαν 13 χρόνια πριν, το 2010, και έκτοτε απέκτησαν δύο παιδιά, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο. Στόχος τους, λοιπόν, είναι να μπορούν να παρέχουν στους γιους τους μία ζωή γεμάτη εμπειρίες, ανέσεις και κυρίως ασφάλεια.

Γι' αυτό αγόρασαν μία έπαυλη στο Ελληνικό, έκτασης 1000 τμ, η οποία αποτελεί τον παράδεισό τους. Περιέχει 16 δωμάτια, 2 πισίνες, γυμναστήριο, spa, ξεχωριστό κτίριο με ξενώνες και κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο υπόγειο του κτιρίου. Μόνο η κουζίνα του σπιτιού αγγίζει τα 100 τ.μ., ενώ το προσωπικό του ζευγαριού μένει σε διαφορετικό σπίτι 300 τετραγωνικών μέτρων.

Στον κήπο του σπιτιού υπάρχουν παντού παιχνίδια για τα παιδιά, όπως επίσης και ένα δεντρόσπιτο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει εσωτερική ασφάλεια και κάμερες περιμετρικά του κτήματος.

ΠΗΓΗ Χ