Ντάνη Γιαννακοπούλου: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η πρωταγωνίστρια του Έρωτα Φυγά - Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Το τεστ εγκυμοσύνης και οι στιγμές στα γυρίσματα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου, η πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτα Φυγά, την Τετάρτη 24/1 το μεσημέρι, προχώρησε σε μία ευχάριστη ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Με φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα, δηλαδή, αποκάλυψε πως περιμένει το πρώτο της παιδί.

Έδειξε από το θετικό τεστ εγκυμοσύνης, όλα όσα συνέβαιναν αυτούς τους μήνες που το κρατούσε κρυφό και στα σχόλια έγινε μεγάλος χαμός! Τα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και οι θαυμαστές της έσπευσαν να της ευχηθούν για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Η ανακοίνωση της Ντάνη Γιαννακοπούλου για την εγκυμοσύνη της

«Δυο ψυχές, ένα σώμα», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στη λεζάντα.

Το σύμφωνο συμβίωσης και όσα δήλωνε λίγους μήνες πριν για τη μητρότητα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, έκανε, το πρωί της Πέμπτης 23/11/23, η Ντάνη Γιαννακοπούλου. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για τον ρόλο της στην σειρά, τον αγαπημένο της φίλο Πάνο Νάτση αλλά και για το ενδεχόμενο της μητρότητας.

«Πέρασα από 3-4 ακροάσεις για τον Έρωτα φυγά. Το προτιμώ γιατί παίρνεις έναν ρόλο με την αξία σου, σιγουρεύονται οι άλλοι ότι είσαι ιδανικός για τον ρόλο και αισθάνεσαι καλύτερα. Πολλές φορές με έχουν απορρίψει. Και από τις Μέλισσες έχω περάσει. Ήμουν υποψήφια για μία από τις αδελφές».

«Έχουμε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και έχουμε κάνει πολιτικό γάμο. Υπάρχουν σχέδια με τον σύντροφό μου για ένα παιδί. Αν είναι να το φέρει η ζωή το παιδί θα το φέρει» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η ηθοποιός σχετικά με το ενδεχόμενο ενός παιδιού στη ζωή της.

«Δεν μπορούσα να δω τις Σέρρες. Είδα τη σειρά έναν χρόνο μετά. Ανακουφίστηκα που είδα τις Σέρρες και είδα τον Πάνο Νάτση, γιατί μου είχε λείψει», ενώ για την διαχείριση των οικονομικών της ανέφερε: «Στην αρχή ήμουν χάπατο, ό,τι μου έλεγαν συμφωνούσα. Έχω πάρει 23 ευρώ την παράσταση».

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρωτας Φυγάς: Θρήνος για την Αλεξάνδρα - Με αυτό τον τραγικό τρόπο πεθαίνει ο Μάρκος

«Περιμένουμε το δεύτερο παιδάκι μας! Είναι κορίτσι» - Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στην κάμερα του Mega Καλημέρα

Έρωτας Φυγάς: «Λυπάμαι! Δεν ήθελα να έρθουν έτσι τα πράγματα» - Η Αλεξάνδρα μπαίνει στη φυλακή για φόνο

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει το πρώτο του παιδάκι - Οι φωτογραφίες στην 24η εβδομάδα της εγκυμοσύνης

Έρωτας φυγάς: «Είσαι ηλίθια που θα τα αφήσεις όλα σε αυτήν;» - Η Αλεξάνδρα κρατάει το χαρτί διαζυγίου! Η Νότα ετοιμάζει πανούργο σχέδιο κατά του Μάρκου

Έρωτας Φυγάς (1/2): Ένας θάνατος και ένα πτώμα θα φέρουν τα πάνω κάτω - «Δεν μπορώ να το χωνέψω!»

Έκανε μόνος του βόλτες με το μάρσιπο: Πασίγνωστος Έλληνας ποδοσφαιριστής έγινε πατέρας και δεν το πήραμε χαμπάρι

Πρώην παίκτης Survivor έγινε πατέρας για πρώτη φορά: Οι τρυφερές φωτογραφίες της κούκλας συντρόφου του με τη νεογέννητη κόρη τους

Έρωτας Φυγάς: «Ή αυτή ή εγώ! Πώς μπορείς να είσαι με την πρώην ερωμένη τού πατέρα σου;» - Τον ξεμπροστιάζει και του δίνει τελεσίγραφο

Έρωτας Φυγάς (26/1): Κληρονόμος της Μαργέτας η Αλεξάνδρα - Αντί να χαίρεται όμως, βυθίζεται σε σκέψεις...