Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός για Γιώργο Νταλάρα: «Αν ήμουν γυναίκα, θα ήμουν ερωτευμένος μαζί του!»

«Μην τον κοιτάτε, επειδή είναι πολύ όμορφος και μοιάζει νέος...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε μετά τις πρόσφατες δηλώσεις, που έκανε ο Γιώργος Νταλάρας την ώρα που τον προσέγγισε πλήθος ρεπόρτερς τηλεοπτικών εκπομπών με τον τραγουδιστή να εκνευρίζεται έντονα με τη στάση τους (δείτε εδώ αναλυτικά τι τους είπε).

Στη συνέχεια, είδαμε να παίρνουν θέση - άλλοι υπέρ και άλλοι κατά - του Γιώργου Νταλάρα με τον Θοδωρή Αθερίδη να παραχωρεί και εκείνος δηλώσεις με τη σειρά του στην κάμερα του Super Κατερίνα, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 23/1.

Ο ηθοποιός λοιπόν τάσσεται φανερά με τη μεριά του Γιώργου Νταλάρα με τον πρώτο να κάνει μεταξύ άλλων ένα σχόλιο, που πήρε διαστάσεις αναφέροντας: «Αν ήμουν γυναίκα, θα ήμουν ερωτευμένος μαζί του».

Δείτε επίσης: Γιώργος Νταλάρας: «Δεν είναι όλες οι εκπομπές κακές! Θα πάω σε μία και θα...» - Έκοβε και έραβε με τα υπονοούμενα μετά τον σάλο με τους δημοσιογράφους

Οι δηλώσεις θαυμασμού γνωστού ηθοποιού για τον Γιώργο Νταλάρα

«Ό,τι και να κάνει ο Γιώργος είναι τέλειο. Ακόμα και αν διαφωνούσα με κάτι που έκανε, θα το ξανά έψαχνα γιατί θα έλεγα ότι για να το κάνει ο Γιώργος θα έχει δίκιο. Αν στη συγκεκριμένη δεν έκανε λάθος. Επειδή δε μιλάει ο Γιώργος, όταν μιλάει έχει δίκιο. Γι αυτό θα το έψαχνα ξανά.

Είπε: ''Μην δέχεστε να σας αντιμετωπίζουν σαν κοτόπουλα, μαζί τους ήταν, δεν ήταν κατά. Ο Γιώργος δεν έχει πρόβλημα ποτέ με το πρόσωπο, έχει με αυτό που κάνει ο άλλος.

Ο Γιώργος Νταλάρας είναι παππούς. Μην τον κοιτάτε επειδή είναι πολύ όμορφος και μοιάζει νέος. Δικαιούται αυτός ο άνθρωπος να πει: ''Βρε κοριτσάκι μου, εσένα αν σε δει ο μπαμπάς σου θα χαρεί;''. Δεν το είπε ούτε υποτιμητικά, ούτε τίποτα. Σας ξαναλέω ότι είναι και παππούς γιατί έχει και τα εγγόνια του, αλλά είναι και μεγάλος απλά είναι κούκλος.

Πρέπει να τον αντιμετωπίσουν με την πορεία του και με το ότι στην πραγματικότητα αυτό είναι χάδι. Είναι προτροπή και σαν να μιλά σε παιδιά του το κάνει όχι σε αντίπαλος. Απορώ γιατί έχει γίνει αυτό το πράγμα και ψάχνουν να έχουμε διχασμούς εκεί που δεν υπάρχουν.

Αν ήμουν γυναίκα, θα ήμουν ερωτευμένος μαζί του. Δεν ξέρω αν σας καλύπτω. Φίλοι είμαστε, τον έχω πρότυπο, τον λατρεύω, όχι για ταλέντο του. Το ταλέντο του, του δόθηκε - για όλα αυτά που έχει κάνει μόνος του. Θέλει κότσια για τα κάνεις, τα οποία δεν τα έχω», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Χαμός στο twitter μετά τις δηλώσεις του Νταλάρα

Σχετικά με τον Γιώργο Ναταλάρα, τοποθετήθηκε και το twitter, με τους χρήστες να παίρνουν θέση. Άλλοι μίλησαν χιουμοριστικά, άλλοι συμφώνησαν μαζί του αναφέροντας πως επιτέλους κάποιος έπρεπε να τα πει αυτή, ενώ άλλοι ξέσπασαν εναντίον του.