Η Δήμητρα Κατσαφάδου ενημερώθηκε για τον θάνατο της 21χρονης Ραφαέλας: «Άγγελος, κόρη μου...» - Η σπαρακτική της ανάρτησή της

Είχε δώσει μάχη για να τη βοηθήσει!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Την Τετάρτη 24/1 γνωστοποιήθηκε μια ιδιαίτερα θλιβερή είδηση σχετικά με τη ζωή της μαχήτριας Ραφαέλας Πιτσικάλη, καθώς το νεαρό κορίτσι μετά από 3 χρόνια που πάλεψε με τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή.

Η 21χρονη αποτέλεσε ισχυρό πρότυπο δύναμης μέσα από τις αναρτήσεις, που έκανε στα social media, καθώς η ίδια έτσι κατάφερε να αγαπηθεί από το πανελλήνιο και συγκεκριμένα από τη Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία είχε διοργανώσει εκστρατεία με σκοπό να συλλεχθούν χρήματα για το τελευταίο ταξίδι της στην Αμερική.

Η Κατσαφάδου είχε άμεση επικοινωνία όλο αυτό το διάστημα με την οικογένεια της Ραφαέλας και μάλιστα το βράδυ της Τρίτης 23/1 έκανε μια συγκινητική ανάρτηση σχετικά με την τελευταία μάχη, που έδινε η 21χρονη.

Όταν ωστόσο διέρρευσαν τα θλιβερά νέα για τον θάνατο της Ραφαέλας η Δήμητρα Κατσαφάδου δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό βίντεο στο λογαριασμό της στο instagram με εκείνη και την αγαπημένη της κόρη, όπως την αποκαλούσε.

Η συγκινητική ανάρτηση της Δήμητρας Κατσαφάδου για το θάνατο της 21χρονης Ραφαέλας

«Όντως ΑΓΓΕΛΟΣ κόρη μου. Λατρεμένη μου το ξέρω ότι είσαι στον Παράδεισο ψυχή μου. Είσαι στο φως γιατί μόνο εκεί ανήκεις», έγραψε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Κατσαφάδου - Ραφαέλα

H συγκινητική ανάρτηση της Ραφαέλας για τα 2 χρόνια από τη δεύτερη διάγνωσή της με καρκίνο

«Σαν σήμερα διαγνωστικα για 2η φορά με καρκίνο… δεν υπάρχουν πολλές λέξεις να περιγράψουν τα συναισθήματα μου, πόσο μάλλον αυτά των ανθρώπων γύρω μου. Αλλη μια μάχη, άλλη μια νίκη!
Σκέψη: θα τα καταφέρεις, ήρθε και θα το πολεμήσω , θα νικήσω με ότι θυσιες χρειαστεί πάλι, κλάμα. Μπόρα είναι θα περάσει!!!
«Δώσε μου ένα σύνορο να περπατώ…» πόσες φορές δεν μπόρεσα να σηκωθώ από ένα χειρουργείο, από τον πόνο, από αδυναμία, κι όμως σηκώνεσαι και αν πέσεις, έτσι είναι η ζωή αλλά ξανά σηκώνεσαι.
«Δώσε μου ένα όνομα να μην χαθώ» Ραφαέλα (πιθανή ετυμολογία): Ο θεός θεραπεύει ή ο θεός έχει θεραπεύσει
«δώσε μου ένα όνειρο να κρατηθώ…» make a wish. Εκπλήρωσε την ευχή μου, να αποκτήσω ένα άλογο, ήταν το όνειρο μου, μια ανεκπλήρωτη ευχή που ζητούσα σιωπηλά μέσα μου, καθώς έβλεπα ότι η ανυπομονησία μου και καθε μου όνειρο ήταν να γυρίσω σε εκείνη! Victoria=Νίκη
«Δώσε μου ένα όραμα να αντισταθώ» αυτή την φράση την αφιερώνω στους γονείς μου που ήταν πλάι στο κρεβάτι κρατώντας μου το χέρι, πιστεύοντας σε εμένα !
«Δώσμου ένα παιδί να εξομολογηθώ « δεν θα μπορούσα να μην το συνδυάσω με τα ανιψάκια μου που ήρθαν στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου και έλαμψε το πρόσωπο μου από ευγνωμοσύνη, μαθαίνοντάς μου ότι μέσα στην δυσκολία κρύβεται και η αρχή κάθε ευτυχίας!
«Δως μου ένα φιλί να πλύνω το κακό» κάθε φιλί, κάθε αγκαλιά και κάθε χαμόγελο που εισέπραττα ή έδινα, ήταν το φάρμακο του καρκίνου μου.
«Ξύπνησέ με το πρωί με ένα σκοπό ” κάθε πρωί δόξα τω θεό, υπάρχω και σήμερα είμαι ευγνώμων.. σε ευχαριστώ χωρίς εσένα δεν θα υπήρχα.
«Που να λέει χαλάλι στη ζωή κι αυτό» μόλις εκλεισα τα 20 και στα μάτια μου ο κόσμος τούτος είναι πολύ διαφορετικός , χαλάλι μπορεί να ήρθε ο καρκίνος στη ζωή μου αλλά τον νίκησα, μου άφησε σημάδια από τις μάχες αλλά τα κατάφερα. Υπάρχω, ζω, είμαι ευγνώμων. Σας ευχαριστώ που ήσασταν και είστε δίπλα μου», είχε γράψει η Ραφαέλα στις 27/2/23 στον λογαριασμό της στο instagram