Μεγάλο πένθος για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: «Με βαθύτατη θλίψη ενημερώθηκα, ότι έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων...»

Η ιδιαίτερη συγκινητική του ανάρτηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το μεσημέρι της Τετάρτης 24/1 στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με τον τραγουδιστή να αποχαιρετάει με λόγια καρδιάς ένα σύμβολο μαχήτριας και αξιοπρέπειας.

Ο λόγος για την 21χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη, που έχασε σήμερα τη ζωή της μετά από χρόνια και θαρραλέα μάχη, που έδωσε με τον καρκίνο. Ο τραγουδιστής συγκλονίζεται με τις ειδήσεις θανάτου, που αφορούν σε τόσο νέα άτομα αλλά και ειδικότερα με την απώλεια της νεαρής κοπέλας από την Κρήτη, που είχε τύχει να γνωριστούν.

Η συγκινητική ανάρτηση του Μιχάλη Χατζιγιάννη

«[24.01.24~ «ΑΝΤΙΟ ΡΑΦΑΕΛΛΑ»]
___________
Με βαθύτατη θλίψη ενημερώθηκα ότι έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων η χαμογελαστή Ραφαέλα. Λυπάμαι και πονάω όταν μαθαίνω πως τόσο νέοι άνθρωποι φεύγουν από την πιο ύπουλη αρρώστια ονόματι καρκίνος.
Αυτό το γλυκό και χαμογελαστό κορίτσι είχα την τιμή να την «γνωρίσω» μέσο των social media όταν σε ανάρτηση της τραγουδούσε το «Ότι θες».
Μία μαχήτρια ζωής, ένα παράδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας.

Αντίο Ραφαέλα,
μου έδωσες ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα, να μην τα παρατάω και να παλεύω μέχρι την τελευταία στιγμή», έγραψε ο Μιχάλης Χατζιγιάννης.

Το αντίο της Δήμητρας Κατσαφάδου

Η 21χρονη αποτέλεσε ισχυρό πρότυπο δύναμης μέσα από τις αναρτήσεις, που έκανε στα social media, καθώς η ίδια έτσι κατάφερε να αγαπηθεί από το πανελλήνιο και συγκεκριμένα από τη Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία είχε διοργανώσει εκστρατεία με σκοπό να συλλεχθούν χρήματα για το τελευταίο ταξίδι της στην Αμερική.

Η Κατσαφάδου είχε άμεση επικοινωνία όλο αυτό το διάστημα με την οικογένεια της Ραφαέλας και μάλιστα το βράδυ της Τρίτης 23/1 έκανε μια συγκινητική ανάρτηση σχετικά με την τελευταία μάχη, που έδινε η 21χρονη.

Όταν ωστόσο διέρρευσαν τα θλιβερά νέα για τον θάνατο της Ραφαέλας η Δήμητρα Κατσαφάδου δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό βίντεο στο λογαριασμό της στο instagram με εκείνη και την αγαπημένη της κόρη, όπως την αποκαλούσε.

«Όντως ΑΓΓΕΛΟΣ κόρη μου. Λατρεμένη μου το ξέρω ότι είσαι στον Παράδεισο ψυχή μου. Είσαι στο φως γιατί μόνο εκεί ανήκεις», έγραψε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Κατσαφάδου - Ραφαέλα