Ενοχλήθηκε ο Τριαντάφυλλος με την υπόθεση φοροδιαφυγής: «Νικολάρα μου, αυτά είναι προσωπικά δεδομένα»

Τι απάντησε για τον γάμο της Ελέτσι και το Survivor

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ενοχλήθηκε ο Τριαντάφυλλος με την υπόθεση φοροδιαφυγής: «Νικολάρα μου, αυτά είναι προσωπικά δεδομένα»

Με κέφια βγήκε αρχικά ο Τριαντάφυλλος στο Live News, ως ο τραγουδιστής που εμφανίστηκε στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη, όπου σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΑΔΕ έγινε χορός... φοροδιαφυγής, πέρα από τον παραδοσιακό του Ησαΐα. Το ευχάριστο κλίμα ωστόσο δεν άργησε να χαλάσει, με τον Ροδίτη πρώην παίκτη του Survivor να ξεκαθαρίζει την θέση του απέναντι σε όσα ακούστηκαν, αλλά να μην κρύβει την ενόχλησή του όταν ρωτήθηκε για πιο ιδιαίτερα σημεία της υπόθεσης.

«Βρε καλώς τον, μία φορά δεν σε είδα, κι είπες για εμένα», είπε αρχικά δηλώνοντας fan της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, τον οποίο και θεωρούσε δικό του άνθρωπο -έχουν και το ίδιο όνομα με τον γιο του. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο συμφώνησαν με την Ελίζαμπεθ να τραγουδήσει εκείνος στο γάμος της. «Πήγα σε ένα παιχνίδι που λέγεται Survivor, εκεί μέσα στη ζούγκλα ήμασταν πολύ κοντά με την Ελίζαμπεθ, φιλαράκια. Μου έλεγε “Θέλω να παντρευτώ, έχω μεγαλώσει, θέλω να κάνω παιδιά” και της απαντούσα: “Αγάπη μου, επειδή το θες τόσο πολύ, όταν βγούμε και παντρευτείς, εγώ θα τραγουδήσω αφιλοκερδώς. Εννοείται πως ό,τι της είπα, το έκανα».

Δείτε επίσης: Ο Τριαντάφυλλος απαντάει στον Γιώργο Λιάγκα: «Ας περιμένει λίγο, εγώ περίμενα τρία χρόνια να φιλήσω τη γυναίκα μου »

Ο Τριαντάφυλλος ξεκαθάρισε την θέση του για την υπόθεση

Και συμπλήρωσε όσον αφορά τα οικονομικά του γενικότερα: «Τραγούδησα μόνο για 25' – 30' γιατί έπρεπε να πάω στο γεμάτο μαγαζί γιατί θα έτρωγα "ξύλο" από τους επιχειρηματίες αν δεν πήγαινα να τραγουδήσω Σάββατο βράδυ. Είναι δικαίωμα μου να τραγουδήσω στον γάμο του Ευαγγελάτου, στον γάμο του Θανάση, στον γάμο του Νίκου αφιλοκερδώς. Σε όλα μου τα live μου κόβω πάντα δελτίο παροχής, κάθε τρεις μήνες πληρώνω τον ΦΠΑ μου, αγαπάω την Ελλάδα, αγαπάω την εφορία γιατί είμαι κύριος όλα αυτά τα χρόνια. Από τον κ. Ατζούν είναι φορολογημένα τα λεφτά που πήρα στο Survivor».

Στη συνέχεια παραλίγο να ανέβουν οι τόνοι ανάμεσα στους δύο άντρες, αρχικά για μία παρεξήγηση, και στη συνέχεια με μία νέα ερώτηση του Νίκου Ευαγγελάτου που ζητούσε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για πράγματα που αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΑΑΔΕ. «Το ξέρεις ότι αυτά είναι προσωπικά δεδομένα;», τον ρώτησε (ρητορικά) ο τραγουδιστής για να καταλήξει στη σύντομη τηλεφωνική τους επικοινωνία: «Τα ξέρεις καλύτερα από εμένα Νικολάρα μου, αυτά είναι προσωπικά δεδομένα. Να ψάξει να δει η ΑΑΔΕ αν είμαι κύριος σε όλα, γιατί είμαι κύριος. Δήλωσα και στην ΑΑΔΕ ότι αυτό το κάνω δωρεάν, το δήλωσα 5-6 μέρες πριν από τον γάμο, το δήλωσα και στον γάμο».