Ιωάννα Τούνη: «H πεθερά μου με έχει σώσει» – Δείτε βίντεο με τον γιο της

Τρυφερές οικογενειακές στιγμές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/j.touni
instagram/j.touni

Τους τελευταίους μήνες έχει αλλάξει τελείως η ζωή και η καθημερινότητά της με την Ιωάννα Τούνη, ωστόσο να έχει βοήθεια αυτές τις μέρες με τον γιο της, καθώς η μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου βρίσκεται στην Αθήνα και μένει μαζί με το ζευγάρι. Η influencer ανέβασε βίντεο στο Instagram, όπου αποκάλυψε πως η πεθερά της βρίσκεται μαζί τους, κι έτσι μπορεί πλέον να έχει χρόνο για τον εαυτό της και τον σύντροφό της.

Τον τελευταίο χρόνο το ζευγάρι βρίσκεται διαρκώς με τον ενός έτους γιο του κι έτσι οι στιγμές για δύο έχουν γίνει πολύτιμες. «Έχει έρθει από προχθές η πεθερά από Πάτρα, η κυρία Μαρία και με έχει σώσει. Μπορώ να κάνω τα meetings μου πιο ελεύθερα, σήμερα πήγα προπόνηση μόνη μου. Δεν ξέρω πόσο θα μείνει, ελπίζω μέχρι το Σαββατοκύριακο για να πάω καμιά βόλτα με τον Δημήτρη, να χορέψουμε και να πιούμε. Λέω εγώ τον καημό μου τώρα, δεν πειράζει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Ο γιος της Ιωάννας Τούνη είναι η απόλυτη προτεραιότητά της

Ο γιος της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, Πάρης, γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια την Τρίτη 9 Ιανουαρίου. Δύο ημέρες νωρίτερα έγινε πριβέ πάρτι σε εστιατόριο μαζί με την γιορτή της πρώτης ωστόσο οι κανονικοί εορτασμοί πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού στην Αθήνα την ημέρα της γέννησής του. Η διάσημη Influencer ζήτησε από τον καλό της φίλο και διακοσμητή, Στέφανο, να αναλάβει τα πάντα και έτσι χθες το διαμέρισμά τους γέμισε με πολύχρωμα μπαλόνια, stand για γλυκά και αλμυρά σνακ, με ένα φόντο για φωτογραφίες στο κέντρο του σαλονιού. Τίποτα δεν θύμιζε τον μίνιμαλ χώρο τους!

«Γιόρταζα και ευχαριστώ πάρα πολλά για τα μηνύματα. Το μωρό μου όμως δεν είχε γενέθλια. Αύριο γίνεται ενός έτους ο Πάρης, οπότε κάναμε το προεόρτιό του Θεσσαλονίκη για να είναι πάνω και οι φίλοι μου και οι δικοί μου άνθρωποι, γιατί σαφώς δεν μπορούν να κατέβουν όλοι Αθήνα. Αύριο που είναι τα γενέθλιά του θα κάνουμε παιδικό πάρτι εδώ στο σπίτι. Δεν ξέρω πως θα πάει αυτό. Είναι η πρώτη φορά που όχι απλά θα κάνω παιδικό πάρτι, αλλά που θα πάω σε παιδικό πάρτι. Δεν ξέρω...», είπε χαρακτηριστικά για αυτή την απόφαση.