Φαίη Σκορδά: Χορεύει λάτιν και εντυπωσιάζει – Δείτε βίντεο

Έχει κάνει μεγάλη πρόοδο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/fayskorda
instagram/fayskorda

Η Φαίη Σκορδά μπορεί να είναι μία πολυάσχολη γυναίκα, αφού από τη μία η καθημερινή εκπομπή της «Fay's Time», και από την άλλη οι υποχρεώσεις της ως μητέρα δύο παιδιών δεν της αφήνουν ούτε ώρα κενή μέσα στην ημέρα. Παρόλα αυτά καταφέρνει να βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της, και να χαλαρώσει, ανακαλύπτοντας διάφορα χόμπι που την ανανεώνουν και την κάνουν να φαίνεται λαμπερή και γυμνασμένη όσο ποτέ.

Η παρουσιάστρια μας έδωσε ένα preview πριν από λίγες ώρες, όταν μοιράστηκε ένα βίντεο από τα μαθήματα χορού, και συγκεκριμένα latin, που έχει ξεκινήσει έχοντας ως δασκάλα τη Τζένη Νικολέντζου στη σχολή χορού της Γκαλένα Βελίκοβα! Είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που κάνει κάτι αντίστοιχο, δείχνοντας πόσο πολύ έχει βελτιωθεί μέσα σε αυτό το διάστημα.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: «Παίζει κάτι και δεν το ξέρουμε; Μήπως να το σκεφτείς αυτό με τον Άγγελο;» - Απανωτές σπόντες στον αέρα του Fay's Time για την προσωπική της ζωή

Δείτε βίντεο με την Φαίη Σκορδά να χορεύει λάτιν

Στο παρελθόν η Φαίη Σκορδά είχε εμφανιστεί σε σόου χορού ως guest και είχε εντυπωσιάσει. Το ίδιο έκανε κι εδώ, αφού χορεύει σε λάτιν ρυθμούς και το απολαμβάνει. Η σιλουέτα της, όσο και οι χορευτικές της ικανότητες, είναι άκρως εντυπωσιακές, δείχνοντας πως όταν υπάρχει θέληση να βρεις χρόνο, τότε υπάρχει και τρόπος. Με εμφανώς ανεβασμένη διάθεση λικνίζεται στον ρυθμό, και ξεδιπλώνει το ταλέντο της στην κίνηση για ακόμα μία φορά.

«Για μένα ήταν και είναι πάντα προτεραιότητα τα παιδιά μου. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Η προσωπική μου ζωή πάει πιο κάτω. Το πιο προσωπικό πάει ακόμα πιο κάτω. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με αυτό το κομμάτι. Το έχω παραμελήσει λίγο. Στα 43 μου δε ξέρω αν είναι αργά. Ποτέ δεν είναι αργά απλώς είναι θέμα timing, προτεραιοτήτων και συνειδητοποιήσεων… Δεν είμαι άνθρωπος που κρύβω τα συναισθήματά μου. Είμαι πολύ ψύχραιμη. Δε με παίρνει εύκολα από κάτω. Αν είμαι στεναχωρημένη θα το δείξω. Δεν κρύβω τα συναισθήματά μου», είχε εξομολογηθεί πρόσφατα σε συνέντευξή της για τη ζωή της σήμερα.