Survivor - Οργισμένος ο Χρήστος Δάντης για την κατάσταση της Ασημίνας: «Ο ένας "μην τον πω" περιμένει να...»

Η αιχμηρή ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor - Οργισμένος ο Χρήστος Δάντης για την κατάσταση της Ασημίνας: «Ο ένας

Κανονικός χαμός επικράτησε στο χθεσινό 24/1 επεισόδιο του Survivor, με τον Χρήστο Βολικάκη να αποχωρεί οικειοθελώς μετά τις αποκαλύψεις "βόμβα" σχετικά με τους συμπαίκτες του. Συγκεκριμένα, ξεμπρόστιασε τόσο τον Αλέξη Παππά όσο και την Ασημίνα Χατζηανδρέου - δείτε εδώ τι είπε.

Αποτέλεσμα όλων αυτών να έχουμε πολλά κλάματα, εντάσεις, περισσότερες αποκαλύψεις και έναν Γιώργο Λιανό να βρίσκεται στη μέση για να ηρεμήσει τα πλήθη που μόνο φώναζαν αντί να συζητούν πολιτισμένα και να λύσουν τις διαφορές τους.

Αυτά ωστόσο δεν ήταν τα μόνα κλάματα! Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξέσπασε ξανά σε κλάματα όταν μετά τον αγώνα αποχώρησης, έφυγε από το παιχνίδι η Κρίστη Καθάργια, η οποία έχασε από Όλγα, Δώρα και Χρύσα. Κάποιοι ωστόσο, γελούσαν με τα δάκρυα της. Αποτέλεσμα αυτού, ο Χρήστο Δάντης να προχωρήσει σε ένα ορισμένο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor

«Κλαις... Κι ο ένας "μην τον πω" περιμένει να δει τα δάκρυα λες κι είναι κολλύριο που βάζουν στις ταινίες, κι ο άλλος γελάει. Γελάει που κλαις! Μπράβο ρε μάγκες, πολύ αντριλίκι! Μην στεναχωριέσαι, όλοι δικαιώνονται στην πορεία. Και για σας το λέω που διαβάζετε. Που είστε απ’ αυτούς που κουράζονται να εκφραστούν μήπως οι πολλοί τους κοροϊδέψουν» έγραψε ο Χρήστος Δάντης.

Θα μπει και εκείνος στο παιχνίδι;

Για την συμμετοχή της συντρόφου του, αλλά και για το αν έχει δεχτεί και ο ίδιος πρόταση για το παιχνίδι, μίλησε το πρωί της Τρίτης 9/1 στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό.

Ο τραγουδιστής μπορεί να μην πήγε στο αεροδρόμιο να την αποχαιρετήσει, ωστόσο λίγες ώρες μετά την αναχώρησή της από την Ελλάδα έκανε ένα τρυφερό post στο instagram για το κορίτσι του (δείτε εδώ την ανάρτηση).

«Ακόμα είναι αρχή. Εγώ εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους, ωραίο καστ, νομίζω θα δούμε ωραία πράγματα φέτος. Την Ασημίνα και τις επιδόσεις της στο παιχνίδι τις βλέπω πολύ καλά» είπε αρχικά.

«Δεν έχω δεχτεί πρόταση ποτέ, τρελοί είναι οι άνθρωποι να κάνουν σε εμένα πρόταση;» είπε σχετικά με την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.