Δημήτρης Μακαλιάς: Το αιχμηρό σχόλιο του μετά το ξέσπασμα του Νταλάρα - «Ας απέχουν αυτοί, που δεν τους αρέσει μπας και..»

Αφοπλιστικός!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Δημήτρης Μακαλιάς παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Breakfast at star, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 25/1 με τον ηθοποιό να σχολιάζει τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, που προκάλεσαν αίσθηση.

Με τη σειρά του ο Μακαλιάς εξήγησε, πως εκείνος και η ομάδα του I Love ΣουΚου, που συμμετάσχει, σχολιάζουν με χιούμορ την επικαιρότητα και έτσι λοιπόν έκαναν και με ένα πρόσφατο trailer, που κυκλοφόρησαν μετά τις προηγούμενες δηλώσεις του Νταλάρα για τους τραγουδιστές, που διαφημίζουν ''λουκάνικα και μπιφτέκια''.

Τέλος, ο Δημήτρης Μακαλιάς ανέφερε πως η ελληνική τηλεόραση δε βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φάση της, ωστόσο πρότεινε να αρχίσουν να απέχουν ορισμένα άτομα - με σκοπό να φτάσουμε σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης: Τις δηλώσεις της Μαγγίρα στο I love ΣουΚου για τον Νταλάρα

Οι νέες δηλώσεις του Δημήτρη Μακαλιά για τον Γιώργο Νταλάρα

«Είμαστε σε μία εποχή που είμαστε ελεύθεροι και μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε, να σχολιάζουμε και να μας σχολιάζουν σε σχόλιά μας. Μου έχει συμβεί σε παρελθόν σε συνεντεύξεις γραπτές να έχω πει άλλα και να έχουν γράψουν άλλα και για αυτό έχω πάρει τηλέφωνο και ζήτησα τα ρέστα. Γενικότερα δεν έχω νιώσει κάτι με ανθρώπους, που θα έρθουν να κάνουν ένα πέσιμο, όπως καλή ώρα εσύ.

Μου έχει τύχει να μην σταματήσω σε άνθρωπο που δεν μου έχει φερθεί καλά στο παρελθόν. Έχω σταματήσει και έχω πει ευχαριστώ αλλά δε σταματάω.

Σίγουρα δεν ζούμε την καλύτερη εποχή της ελληνικής τηλεόρασης, σίγουρα καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν είναι η τηλεόραση που θα θέλαμε να έχουμε. Το καταλαβαίνω. Αν δεν σου αρέσει, μην είσαι μέρος αυτής. Είναι πολύ σεβαστό και ίσως αν δεν ήμασταν μέρος της, όσοι δε συμφωνούμε με αυτή την τηλεόραση, ίσως να την κάναμε καλύτερη, οπότε ας απέχουν αυτοί που δεν τους αρέσει μπας και βελτιωθεί η τηλεόραση», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς