Αντώνης Σρόιτερ: «Δεν υπάρχουν γελοίες ερωτήσεις, υπάρχουν γελοίες απαντήσεις» - Το σχόλιο για την συμπεριφορά του Νταλάρα στους δημοσιογράφους

«Τσακώνεται λίγο πιο εύκολα από ό,τι πρέπει»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αντώνης Σρόιτερ: «Δεν υπάρχουν γελοίες ερωτήσεις, υπάρχουν γελοίες απαντήσεις» - Το σχόλιο για την συμπεριφορά του Νταλάρα στους δημοσιογράφους

Ο Αντώνης Σρόιτερ στάθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, ώστε να απαντήσει σε ερωτήσεις που δέχθηκε σχετικά με την συμπεριφορά του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους, κάτι που έγινε μεγάλο θέμα και συζητήθηκε πολύ έντονα όλες τις προηγούμενες ημέρες (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Ο παρουσιαστής ειδήσεων του ALPHA, λοιπόν, πήρε θέση και εξηγώντας πως ο ερμηνευτής έχει μία καλή και μία "κακή" πλευρά και η δεύτερη έχει να κάνει με το γεγονός πως τσακώνεται εύκολα. Δεν συμφωνεί, ωστόσο, με τον τρόπο που μίλησε στους ρεπόρτερ, υποστηρίζοντας πως, πράγματι, έκαναν τη δουλειά τους.

Το σχόλιο του Αντώνη Σρόιτερ για την συμπεριφορά του Γιώργου Νταλάρα

«Τις περισσότερες φορές μιλάει κάποιος όταν έχει κάτι αξιόλογο να πει, εγώ δε νομίζω ότι έχω κάτι αξιόλογο να πω. Από τι να ενοχλούμαι; Από το ότι είσαι εδώ τώρα;», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Τον Νταλάρα πρέπει να τον διαβάσεις από δύο μεριές. Η καλή μεριά είναι ότι δεν είναι από αυτούς που κάνουν δημόσιες σχέσεις ιδιαίτερα και όταν έχει ένα πρόβλημα θα το πει και θα τσακωθεί και θα τραβηχτεί και θα εισπράξει και τα αρνητικά αυτού. Το άλλο είναι ίσως ότι τσακώνεται λίγο πιο εύκολα από ό,τι πρέπει. Αλλά αυτό είναι στον χαρακτήρα του καθενός.

Τώρα, αν έχει άδικο ή δίκιο με τους δημοσιογράφους, νομίζω ότι πρέπει να καταλάβει ότι και οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους και το να ακούς πάντα την ερώτηση που θέλεις δεν είναι στο πρόγραμμα. Κι εσύ τώρα κάνεις τη δουλειά σου. Να σου πω τώρα γιατί με ρώτησες αυτό;» (δείτε εδώ όλα τα μεγάλα φάουλ στην καριέρα του τραγουδιστή).

«Νομίζω ότι γενικά δεν υπάρχουν γελοίες ερωτήσεις, υπάρχουν γελοίες απαντήσεις συνήθως. Μπορεί κι εγώ να έχω κάνει γελοίες ερωτήσεις στην καριέρα μου. Δεν θα σου βάλω και διαγώνισμα για να μιλήσουμε, μπορεί κι εγώ να μην ξέρω πολλά για τον Τσιτσάνη. Θεωρώ, όμως, ότι ο δημοσιογράφος δεν μπορεί να είναι και ο φωτεινός παντογνώστης. Εμείς μιλάμε για τα πάντα στη ζωή, για όλα τα θέματα αναγκαστικά, χειριζόμαστε όλα τα θέματα, δεν μπορούμε να ξέρουμε τα πάντα. Όποιος περιμένει από κάποιον να ξέρει τα πάντα, θα απογοητευτεί. Ξέρουμε τα θέματα της επικαιρότητας, διαβάζουμε όταν πρέπει να διαβάσουμε, αλλά μέχρι εκεί», κατέληξε.