Ρένια Λουϊζίδου: «Δεν έχω ιδέα πως έχει κρατήσει ο γάμος μου τόσα χρόνια» - Η σπάνια εξομολόγηση για τον σύζυγο και τη σχέση με τον γιο της

«Ο γιος μου είναι 23 χρονών, σπουδάζει...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ρένια Λουϊζίδου: «Δεν έχω ιδέα πως έχει κρατήσει ο γάμος μου τόσα χρόνια» - Η σπάνια εξομολόγηση για τον σύζυγο και τη σχέση με τον γιο της

Η Ρένια Λουϊζίδου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Ελένη, και σε αυτή μίλησε για τον γάμο της με τον Θανάση Κωνσταντάκη (δείτε τον εδώ), ο οποίος "αντέχει" από το 1997 μέχρι και σήμερα, ενώ απάντησε και για την σχέση της με τον γιο της και για τον χρόνο που περνά και την αλλάζει εσωτερικά, αλλά και εξωτερικά.

Η εξομολόγηση της Ρένιας Λουϊζίδου για τον σύζυγο και τον γιο της

«Δεν έχω ιδέα πως έχει κρατήσει ο γάμος μου τόσα χρόνια. Δεν ξέρω πως γίνεται. Εκτός από την αγάπη και την φροντίδα δεν ξέρω κανέναν άλλο τρόπο που γίνεται. Είναι η τύχη; Είναι τα άστρα; Με τον σύζυγο μου νομίζω ότι αρχίσαμε να περπατάμε μαζί προς μια κατεύθυνση η οποία ήτανε αρεστή και στους δυο μας. Κάναμε μια εξέλιξη και μια πορεία προς τα κάπου μαζί χέρι χέρι, παράλληλα, προς το ίδιο μέρος. Σε εμάς έπαιξε βοηθητικό ρόλο το ότι κάνουμε άλλα επαγγέλματα, αλλά πάντα σε σχέση με τον δικό μου χαρακτήρα, που είμαι αγχώδης. Το γεγονός ότι είχα έναν άνθρωπο πιο προσγειωμένο, που δεν καταδιώκεται από τα ίδια άγχη με βοηθούσε», είπε αρχικά.

Για το παιδί τους, ανέφερε: «Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε ένα είδος φιλικής σχέσης, αλλά δεν θέλω να είναι το κολλητάρι μου, γιατί δεν είναι αυτός ο ρόλος μου στη ζωή του. Με τον γιο μου μιλάμε πολύ κουβεντιάζουμε, για κοινωνικά θέματα όχι μόνο για τα δικά του. Είναι 23 χρονών, είναι αυστηρός γενικά. Αυτή η γενιά λίγο δυσκολεύεται να ονειρευτεί τη ζωή της, δεν τα χούμε καλοκαταφέρει οι προηγουμένοι γενιά στο τι τους παραδίνουμε. Εμείς προσπαθήσαμε να μην είμαστε καθόλου παρεμβατικοί.

Εγώ πιστεύω στη μόρφωση και στην καλλιέργεια ακράδαντα, δεν είμαι όμως σίγουρη ότι γίνεται μόνο μέσω του πανεπιστήμιου, αν και ο γιος μου σπουδάζει στο ΕΚΠΑ. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό και δεν θεωρώ ότι η μόρφωση του και η καλλιέργεια του έχει να κάνει συγκεκριμένα με τις σπουδές του».

Δείτε επίσης: Ρένια Λουϊζίδου - «Οι δύο αποβολές ήταν ένα πολύ δύσκολο πράγμα για μένα....»

Για το γεγονός πως μεγαλώνει, επισήμανε: «Δεν αντέχω την καταμέτρηση με τον χρόνο, γιατί ξέρω ότι θα χάσω και γιατί μου δημιουργεί πολλαπλάσιο στρες αυτό το πράγμα. Θέλω να αναγνωρίζω το εαυτό μου και τα χρόνια πάνω του. Δεν χαίρομαι γι' αυτό που συμβαίνει, αλλά είναι η φύση και δεν μπορώ να τα βάλω μαζί της. Αυτή την αποδοχή πρέπει να την κάνεις».