Πέμη Ζούνη: «Με τον Χριστόφορο γιατί δε μιλάτε; Έχετε τσακωθεί;» - Αμηχανία με την ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα

Η ξεκάθαρη απάντηση της ηθοποιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Πέμη Ζούνη ήταν καλεσμένη την Πέμπτη 25/1 στην εκπομπή Πρωινό με την ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για τις τελευταίες εξελίξεις με τον Έρωτα Φυγά, που μετακόμισε από το Open στο κανάλι του Αμαρουσίου, ΑΝΤ1.

Το πρώτο διάστημα είχε αναφερθεί, πως το σίριαλ θα κοπεί - προτού γνωστοποιηθεί η επιθυμία του ΑΝΤ1 να προβάλλει τη συνέχεια της σειράς - με την Πέμη Ζούνη να είναι από τους πρώτους, που ξέσπασαν δημόσια.

Με την ίδια ειλικρίνεια μίλησε η ηθοποιός για τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στη σειρά ''Κλείσε τα μάτια'' απαντώντας ανοιχτά στο ερώτημα για τις σχέσεις τους σήμερα μετά την τότε μεγάλη επιτυχία.

Δείτε επίσης: «Με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη δεν έχω...» - Η αποκαλυπτική εξομολόγηση της Πέμης Ζούνη

Η απάντηση της Πέμη Ζούνη για τις σχέσεις της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

«Ο πιο απαγορευμένος τηλεοπτικός μου έρωτας ήταν με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο Κλείσε τα μάτια. Ήταν πολύ ταμπού η διαφορά ηλικίας και το ότι συμπτωματικά έμπλεξε με την κόρη μου. Ήταν λίγο προχωρημένο», είπε αρχικά η Πέμη Ζούνη

«Με τον Χριστόφορο γιατί δε μιλάτε; Έχετε τσακωθεί;», τη ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Μιλάμε αραιά και που μας έχει πάει η ζωή σε άλλα μονοπάτια. Αγαπιόμαστε πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο να ξανά κάνουμε κάτι μαζί, γιατί ήταν hit αυτό. Το έχουμε συζητήσει. Ήταν τόσο εμπνευσμένο αυτό, που μετά οποιαδήποτε άλλη σχέση θα είναι αδύναμη. Δεν το κάνεις», είπε η Πέμη Ζούνη.