Πολύ ευχάριστα νέα για την Άντζελα Γκερέκου - Μετά από 26 ολόκληρα χρόνια θα...

Ένιωσε έτοιμη για αυτό το βήμα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Άντζελα Γκερέκου, την οποία απολαμβάνουμε στη Γη της Ελιάς στο ρόλο της Αθηνάς αναμένεται να εκπλήξει το κοινό της, καθώς πήρε την απόφαση να κάνει ένα πολύ ενδιαφέρον βήμα μετά από 26 ολόκληρα χρόνια.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Πάμε Δανάη η ηθοποιός επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι, καθώς τελευταία της παράσταση ήταν το 1998 στο μιούζικαλ ''Ήρθες σαν όνειρο'', που είχε παίξει μαζί με τον αγαπημένο της Τόλη Βοσκόπουλο.

Η ευχάριστη ανακοίνωση για την Άντζελα Γκερέκου

Έκτοτε η Άντζελα Γκερέκου έπαιξε το 2017 για μία και μόνο φορά στο Ηρώδειο θέατρο σε παράσταση για το Σπίτι του ηθοποιού. Η ευχάριστη επιστροφή της λοιπόν, θα λάβει χώρα στο θέατρο Coronet με το έργο του Φούριο Μπορντόν “Τα τελευταία φεγγάρια”.

Δείτε επίσης: «Όλη η περιουσία του Τόλη...» - Η αποκάλυψη της Άντζελας Γκερέκου τον γάμο της με τον Βοσκόπουλο

Η άγνωστη ενασχόλησή της με την αγιογραφία

«Ξεκίνησε από την επαφή, που είχα μέσα από μία ευλογημένη συνάντηση με πατέρα της Μονής Δοχειαρίου, που μου γνώρισε τη Αγία Φιλοθέη. Αγάπησα το βίο της συγκεκριμένης μοναχής, ενθουσιάστηκα από το έργο της, οφείλω να πω ότι τον τελευταίο χρόνο με βοήθησε και σε δικά μου θέματα απώλειας, δύσκολες στιγμές...για εμένα είναι ένα είδος προσευχής, γαλήνης, σύνδεσης με τον ανώτερο εαυτό μας και μία ηρεμία στην ψυχή μας.

Η προσευχή με έχει βοηθήσει πολύ, είτε η αναζήτηση και το διάβασμα...αυτός ο σπόρος της αισιοδοξίας, που σου δίνει η πίστη σου, αφού κλάψεις, θρηνήσεις...γιατί οι απώλειες είναι κάτι πολύ δύσκολο για ένα αγαπημένο μας άνθρωπο, που χάθηκε, όμως μετά μπορούμε να βρούμε μια αισιοδοξία και μια γλυκύτητα σε αυτόν τον πόνο», είχε πει η Άντζελα Γκερέκου πριν από περίπου ένα χρόνο στο Happy Day.