Αύγουστος Κορτώ: Σήμερα (25/1) γιορτάζει επέτειο 20 χρόνων με τον σύζυγό του – Δείτε φωτογραφίες

«20 χρόνια οικογένεια»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/auguste_corteau
Instagram/auguste_corteau

Μία ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή για τον Αύγουστο Κορτώ, καθώς σήμερα (25/1) γιορτάζει 20 χρόνια κοινής πορείας με τον σύζυγό του, Τάσο. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος με αναρτήσεις στα προσωπικά του social media, ανεβάζοντας στιγμιότυπα στο Instagram με τους δυο τους να είναι αγκαλιασμένοι μέσα σε ένα ασανσέρ και φιλιούνται. «20 χρόνια οικογένεια», έγραψε ο συγγραφέας στη λεζάντα της ανάρτησης με τον σύζυγό του.

Η φωτογραφία απέσπασε εκατοντάδες likes και ευχές από τα πρώτα κιόλας λεπτά, όπως επίσης και η αντίστοιχη στο Facebook. Το ζευγάρι έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης το 2016, από την πρώτη ημέρα της εφαρμογής του δηλαδή, μετά από 12 χρόνια συμβίωσης. Στο παρελθόν έχουν εκφράσει από κοινού πολλές φορές την ευγνωμοσύνη τους για την στήριξη που λαμβάνουν από διαδικτυακούς (και μη) φίλους, καθώς και την υπερηφάνεια τους για την πρόοδο στα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών -που αναμένεται να ολοκληρωθεί με το επερχόμενο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία.

Δείτε επίσης: «Η μητέρα μου πήρε 450 χάπια και ήξερε ότι θα την βρω εγώ» - Κατάθεσης ψυχής από τον Αύγουστο Κορτώ

Η φωτογραφία του Αύγουστου Κορτώ που κατέβηκε από το Facebook

Δεν είναι η πρώτη φορά που ανέβασαν φωτογραφία μαζί, ωστόσο στο παρελθόν δεν τους έχουν φερθεί καλά τα social. Ο Αύγουστος Κορτώ είχε αναρτήσει από το 2022 μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κατά την οποία αντάλλασσε ένα φιλί στο στόμα με τον σύζυγό του. Αυτή η φωτογραφία ωστόσο, κατέβηκε από το προφίλ του μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, και δεν ήταν η μόνη, γεγονός που τον εξόργισε.
Προχώρησε σε μία ανάρτηση, λοιπόν, δημοσιεύοντας την ανακοίνωση για το γεγονός πως η πλατφόρμα αποφάσισε να την αφαιρέσει, ξεσπώντας, καθώς αντιλαμβάνεται πως αυτό συνέβη λόγω της κακίας του κόσμου και των report που του έκαναν.

«Η φωτογραφία αυτή κατεβαίνει για δεύτερη φορά, όχι λόγω ακατάλληλου περιεχομένου, αλλά, προφανώς, έπειτα από σωρεία report ανθρώπων που θεωρούν το φιλί με τον σύζυγό μου ενάντιο στη φύση, στη θρησκεία, στον ζοφερό κόσμο της ψυχής τους. Η αγάπη θα αντηχεί όταν οι εχθροί της θα 'χουν χαθεί στη σιωπή», έγραψε χαρακτηριστικά.