Γιώργος Καπουτζίδης για δηλώσεις Νταλάρα: «Το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι δυστυχώς χαμηλό»

«Νομίζω ότι αυτό που ήθελε να πει...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Καπουτζίδης για δηλώσεις Νταλάρα: «Το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι δυστυχώς χαμηλό»

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Αργά στο Action 24, βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης την Πέμπτη 25/1. Ο ηθοποιός - παρουσιαστής, μίλησε μεταξύ άλλων για το περιστατικό με τον Γιώργο Νταλάρα απέναντι από τους δημοσιογράφους. Τοποθετήθηκε σχετικά, ενώ αποκάλυψε και ένα περιστατικό δικό του, που του έχει μείνει μέχρι και σήμερα.

Η τοποθέτηση του Καπουτζίδη για τον Νταλάρα και τους δημοσιογράφους

«Εγώ όταν έρχεται κάποιος χωρίς να το έχουμε συμφωνήσει έξω από ένα γύρισμα η από το θέατρο ή οπουδήποτε δεν απαντάω. Λέω "χίλια συγγνώμη, δεν θέλω να κάνω κάποια δήλωση". Ούτε στις πρεμιέρες! Τώρα πια όμως το έχω κατακτήσει αυτό. Τώρα είμαι κουλ. Και τελειώνει η υπόθεση.

Νομίζω ότι αυτό που ήθελε να πει ο κύριος Νταλάρας και νομίζω εκεί πρέπει να εστιάσουμε και όχι αν ο τρόπος ήταν σωστός ή λάθος, αν έπρεπε να τα ακούσει το τάδε παιδί, αν ήταν στιγμή. Σας το λέμε με πολλούς τρόπους, δεν το λέει μόνο ο Νταλάρας και του ποιοτικού και του έντεχνου και του θεάτρου και της τηλεόρασης, ότι το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι δυστυχώς χαμηλό πολλές φορές. Προσπαθούμε να σας το πούμε, να σας το ψελλίσουμε. Γιατί αν κάποιος το πει πιο δυνατά, την επόμενη μέρα θα ενωθούν όλες οι εφημερίδες, από την Εστία μέχρι και την Espresso και σε κοπανάνε. Για αυτό δεν μιλάμε. Αλλά το ακούτε από παντού, κάνει κάτι. Όταν ακούτε τόσες πολλές ενστάσεις από τόσο διαφορετικούς ανθρώπους, υπάρχει κάποιο πρόβλημα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Συνηθίζουν σε μια λίστα ερωτήσεων που δεν είναι ουσιαστική. Εγώ έχω θυμώσει πολλές φορές με δημοσιογράφο, πολλά φορές. Δίκιο έχω, μπορεί να πω παραπανίσια πράγματα, αλλά ο λόγος που θα φωνάξω έχω δίκιο. Τα πρώτα χρόνια δεν ήμουν έτσι, ήμουν με το χαμόγελο και σκεφτόμουν ότι αν είμαι καλός μαζί τους, θα είναι κι αυτοί καλοί μαζί μου. Είμαστε με την Ζέτα Μακρυπούλια, είναι η δεύτερη χρονιά του Παρά Πέντε και μας έχουν καλέσει να παρουσιάσουμε τη γιορτή των παιδιών στην ΕΣΗΕΑ. Είναι Κυριακή και εμείς είμαστε πτώμα. Ήταν το δελτίο ειδήσεων του Star που μόλις έλεγες μια κουβέντα σου ερχόταν η ντομάτα από το καρτούν. Και λέγαμε πως αν πάμε και παρουσιάσουμε τη γιορτή για τα παιδιά τους θα έχουμε μια "ασυλία".

Στο τέλος έρχεται ο κ. Σόμπολος - συμπαθέσαστος και ευγενέστατος - πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ τότε και μας λέει "Έχει έρθει μια κάμερα από το Star, να κάνετε μια δήλωση είναι μόνο για τη γιορτή". Και λέμε τι ωραία που ήταν, για τα παιδιά και τη χαρά. Και αισθανόμαστε ασφαλής. Πάμε στο σπίτι το βράδυ, ανοίγουμε τις ειδήσεις του Star και βλέπουμε τις φάτσες μας και ένα καρτούν παφ την ντομάτα! Εκεί ήταν η τελευταία φορά που είδα την ΕΣΗΕΑ και τα παιδιά της. Και λες δεν υπάρχει σωτηρία. Αυτή η περίοδος ήταν τρομακτική και δεν έχει ζητήσει και κανείς συγγνώμη από τότε», αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδη.