Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ελένη Μενεγάκη: «Αν ισχύει ότι έχει ξεκινήσει μία σειρά συζητήσεων με το MEGA και της έχουν πει...»

Τι ισχύει για το τηλεοπτικό μέλλον της ξανθιάς παρουσιάστριας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ελένη Μενεγάκη: «Αν ισχύει ότι έχει ξεκινήσει μία σειρά συζητήσεων με το MEGA και της έχουν πει...»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της στο Happy Day του ALPHA, το πρωί της Παρασκευής 26/1, θέλησαν να σχολιάσουν το αμήχανο σκηνικό ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και την Ευγενία Σαμαρά, όταν η δεύτερη άφησε υπονοούμενα για το τηλεοπτικό μέλλον της πρώτης (δείτε εδώ τι είπε).

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, του καναλιού της Κηφισιάς επισήμανε πως η οικοδέσποινα της μεσημεριανής ζώνης του MEGA φαίνεται να θέλει να παραμείνει εκεί που βρίσκεται σε αυτή τη φάση και ίσως το μόνο που να την προβληματίζει είναι το οικονομικό κομμάτι.

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το υπονοούμενο της Ελένης Μενεγάκη για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Αν ισχύει ότι έχει ξεκινήσει μία σειρά συζητήσεων με το MEGA, όπου της έχουν πει ότι "ναι σε θέλουμε και το μόνο αγκάθι στη διαπραγμάτευση είναι των οικονομικών δεδομένων της συνεργασίας", τότε έχει μία λογική. Γιατί ήταν σαν να ήθελε να πει, ότι εμένα η καρδιά μου λέει MEGA και όχι κάπου αλλού», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ή MEGA ή σπίτι μου», επισήμανε τότε η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία εξήγησε ότι το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη με τον σταθμό λήγει φέτος και ενώ το αρχικό πλάνο ήταν να τα αλλάξουν όλα, φαίνεται πως υπάρχει πρόθεση να συνεχίσει για μία ακόμη χρονιά με το ίδιο πρόγραμμα. Ο Δημήτρης Παπανώτας τότε ανέφερε πως η ξανθιά παρουσιάστρια είναι γενικότερα κατά των αλλαγών.

«Δεν περιμένεις την Ελένη να σου χαρίσει μόνο νούμερα, είναι ένα brand name. Κερδίζεις από άλλα. Το θέμα είναι πόσο νερό θα βάλουν στο κρασί τους οι δύο πλευρές», δήλωσε η παρουσιάστρια στο τέλος κλείνοντας το θέμα.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Με γούνα και σκούφο έξω από τα γραφεία του MEGA - Δεκάδες τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση