Σάββατο με φίλους: Αυτός είναι ο καλεσμένος που θα μας κάνει "να πετάξουμε στα σύννεφα"

Δείτε την ανακοίνωση

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Σάββατο με φίλους: Αυτός είναι ο καλεσμένος που θα μας κάνει

Καλεσμένος στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου, Σάββατο με φίλους, θα βρεθεί στις 27/1, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού και πρωταγωνιστής της νυχτερινής διασκέδασης, ο Αντύπας και θα μας κάνει για 3,5 ώρες να μας κάνει "να πετάξουμε στα σύννεφα"!

Η επίσημη ανακοίνωση

Με μεγάλες, δικές του επιτυχίες, αλλά και με τραγούδια που έχουν αφήσει ιστορία με τις ερμηνείες του Βασίλη Καρρά, του Τόλη Βοσκόπουλου, του Στράτου Διονυσίου, του Στέλιου Καζαντζίδη, ο κορυφαίος ερμηνευτής ξεσηκώνει το πλατό της εκπομπής «Σάββατο με φίλους». Στη σκηνή μαζί του, ο γιος του Πρόδρομος, που κάνει μεγάλο «Νταβαντούρι», ο Δημήτρης Υφαντής που φέρνει και χρώματα από την παράδοση της Ηπείρου, η Χριστίνα Σάλτη και η Χριστίνα Ράλλη.

Δείτε επίσης: Αντύπας: ''Ρίγη συγκίνησης'' με τα τελευταία λόγια που του είπε ο Βασίλης Καρράς στο τηλέφωνο - Λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Στην παρέα μας οι δημοσιογράφοι Νάνσυ Παραδεισανού, Κωνσταντίνος Αρτσίτας και Ισίδωρος Φίκαρης, ο δημοσιογράφος και αθλητικογράφος Μιχάλης Τσόχος, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Έλενα Παπαδοπούλου, ο γνωστός δικηγόρος – ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου και η Άννα Ζηρδέλη.

Μαζί μας ακόμα η Έλενα Γαλύφα, ο Νίκος Βατικιώτης, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, η Ειρήνη Στεριανού, ο Στέφανος Μουαγκιέ, η Σοφιάννα Αβραμάκη, η Σόφη Πασχάλη και η χορογράφος, Κλώντια- Άννα Στόγια.


«ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ!»
Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ!

ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ