"Ραγίζει" καρδιές η ανάρτηση της αδελφής της Ραφαέλας Πιτσικάλη: «Εύχομαι μια μέρα τα παιδιά μου να σου μοιάσουν...»

«Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όσο εμείς δεν τους ξεχνάμε...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Instagram: @rafaella_pitsi
Instagram: @rafaella_pitsi

Μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, έκανε η αδελφή της Ραφαέλας Πιτσικάλη, Μαίρη, για να την αποχαιρετήσει, καθώς η νεαρή κοπέλα έφυγε από την ζωή στα 21 της χρόνια μετά από μία σκληρή μάχη που έδωσε με την καρκίνο.

Η 21χρονη Ραφαέλα, τα τελευταία τρία χρόνια, δημοσίευε στα προσωπικά της προφίλ στα social media, την πορεία και την εξέλιξη της υγείας της, τον αγώνα που έδινε με την νόσο του Ewing και παραλλάλα έστελνε μυνήματα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Από την πλευρά του, ο πατέρας της, Ανδρέας Πιτσικάλης αποχαιρέτησε την κόρη του, και εκείνος στα social media, με ένα σπαρακτικό μήνυμα. «Η Ραφαέλα μας ήταν τόσο νέα και τόσο σπουδαία μέχρι και την τελευταία στιγμή. Πίστευε και ήθελε να γίνει καλά. Πάλευε κάθε μέρα με το τέρας. Έγινε ένας άγγελος. Ένας πραγματικός άγγελος έφυγε από την οικογένειά μας.

Θα συνεχίσουμε το έργο σου Ραφαελίτσα μου και ότι είχες ονειρευτεί για να είσαι ευτυχισμένη. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο, τον καθένα σας ξεχωριστά που από το υστέρημά του δώσατε παράταση ζωής στη Ραφαέλα μας...» (δείτε εδώ ολόκληρη την ανάρτηση).

Η ανάρτηση της αδελφής της Ρφαέλας Πιστικάλη

«Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όσο εμείς δεν τους ξεχνάμε. Με ενέπνευσες, με έκανες πιο δυνατή, πιο χρωματιστή μα κυρίως με έκανες να εκτιμήσω την κάθε στιγμή. Έγινες άγγελος. Σ’ ευχαριστώ για όλες τις στιγμές μας γενναίο μου πλάσμα. Είμαι περήφανη που είμαι αδερφή σου. Εύχομαι μια μέρα τα παιδιά μου να σου μοιάσουν. Θα έρθω να σε συναντήσω αδερφούλα μου. Μπόρα είναι και πέρασε. Εις το επανιδείν Ραφαελίτσα μου» έγραψε.

Δείτε εδώ: