Λάκης Λαζόπουλος για Νταλάρα: «Δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου! Το μόνο καλό που έχει βγει από το στόμα του είναι...»

Κόλαφος ο παρουσιαστής μετά την "επίθεση" του τραγουδιστή στους δημοσιογράφους! Έχουν άσχημο παρελθόν...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Λάκης Λαζόπουλος για Νταλάρα: «Δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου! Το μόνο καλό που έχει βγει από το στόμα του είναι...»

Ο Λάκης Λαζόπουλος, μέσα από το podcast που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα, σχολιάζει διάφορα θέματα της επικαιρότητας και αυτό τον καιρό μεγάλη συζήτηση έχει γίνει γύρω από την συμπεριφορά του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μην πει κάτι γι' αυτό.

Από τη μία, λοιπόν, κατακεραύνωσε τον τραγουδιστή, αποκαλύπτοντας πως και στη δικαστική του διαμάχη με τον Τζίμη Πανούση είχε πάρει το μέρος του δεύτερου (δείτε εδώ τι είχε συμβεί), ωστόσο δεν υποστήριξε τους ρεπόρτερ, επισημαίνοντας πως η δική τους συμπεριφορά είναι αντίστοιχη με εκείνη ενός βιαστή.

Κόλαφος ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Γιώργο Νταλάρα

«Ο Νταλάρας είναι ένας πάρα πολύ καλός τραγουδιστής και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Επίσης, φαίνεται από τον τρόπο που μιλάει ότι δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, όσο δε από χιούμορ δεν διαθέτει σταγόνα, καμία σχέση. Ήμουν άλλωστε μάρτυρας υπεράσπισης του Πανούση στην περιβόητη δίκη με τον Νταλάρα. Το μόνο καλό που έχει βγει από το στόμα του είναι οι νότες.

Αλλά αν παραβλέψεις αυτό το κακότροπο και δασκαλίστικο ύφος που έχει, θα συμφωνήσω εν πολλοίς μαζί του στο ότι αυτό το πράγμα που μαζεύονται σαν "ύαινες" οι δημοσιογράφοι και θεωρούν πως τα ερωτήματα που έχουν πρέπει να απαντηθούν οποιαδήποτε ώρα και με οποιονδήποτε τρόπο θέλουν αυτοί, επιτρέψτε μου να πω, δεν είναι το απόλυτα σωστό», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Όπως και στον βιασμό, έτσι και στον τηλεβιασμό, όταν ο ερωτώμενος δεν είναι καταδικασμένος ή ύποπτος για φόνο, όταν λέει "όχι", πρέπει να σταματήσεις. Όταν παρά το "όχι" οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν, πραγματοποιείται το αδίκημα – που δεν υπάρχει ακόμα – του τηλεβιασμού. Επειδή ο άλλος παίρνει ένα μεροκάματο πρέπει να απαντάς σε ό,τι παπ@ριά σε ρωτήσουν, είναι επίσης λάθος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λάκης Λαζόπουλος: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα μετά την κατακραυγή από τις ψυχαγωγικές εκπομπές

Η άγνωστη ιστορία ανάμεσα στη Ναταλία Γερμανού και τον Λάκη Λαζόπουλο: «Με κατακεραύνωσε, μου είπε "γιατί γελάς κοπελιά;"...»

Νίκος Μωραΐτης: «Έκανε μια αρπαχτή τραγουδώντας 17 λεπτά και πήρε 200.000 ευρώ! Δε γουστάρω που του έχω δώσει τραγούδια» - Πυρ και μανία κατά του Σάκη Ρουβά

Γιώργος Νταλάρας: Το άλλο του πρόσωπο - Τον περίμεναν ξανά δημοσιογράφοι «Σέβομαι τη δουλειά σας, αυτό που κάνετε είναι δύσκολο», τους είπε

Μπέττυ Μαγγίρα: «Κύριε Νταλάρα πρέπει να σταματήσετε να απαντάτε! Οι άνθρωποι έρχονται εκεί για μία σας απάντηση και εσείς τους δίνετε 100»

Γιώργος Νταλάρας "χείμαρρος" κατά του Σάκη Ρουβά: «Το παιδί ούτε να το εκφράσει δεν μπορεί ούτε καν ξέρω αν έχει καταλάβει τι λέει το Άξιον Εστί»

Γιώργος Νταλάρας: Τα μεγάλα φάουλ της καριέρας του

Γιώργος Νταλάρας: Η ηλικία, η καταγωγή, η σύζυγός του και ο κρυφός γάμος της κούκλας κόρης του!