Δημήτρης Κόκοτας για Σταμάτη Κόκοτα: «Ο πατέρας μου ήταν περήφανος για τις επιλογές μου»

Τι αποκάλυψε για την πρόταση του J2US

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δημήτρης Κόκοτας για Σταμάτη Κόκοτα: «Ο πατέρας μου ήταν περήφανος για τις επιλογές μου»

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Σοφία Ραφτοπούλου και την κάμερα της εκπομπής Fay’s Time την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια, τις υψηλές χρηματικές αμοιβές των καλλιτεχνών και τον αείμνηστο πατέρα του Σταμάτη Κόκοτα.

Αρχικά ο Δημήτρης Κόκοτας δήλωσε πως εμφανίζεται σε μαγαζί στο Κολωνάκι μαζί με την Ιλένια Ουίλιαμς και την Ειρήνη Μιχαήλ και πως ετοιμάζει νέα τραγούδια. Όσον αφορά την αποχή του για χρόνια από το τραγούδι ανέφερε: «Έχω μια μεγάλη αποχή από τα media. Αυτό είναι κάτι το οποίο γίνεται συνειδητά, ίσως γιατί δεν ήθελα να παρουσιάσω κάτι, ίσως γιατί δεν θεωρούσα κάποιο τραγούδι έτοιμο να βγει. Όμως δεν σταμάτησα να τραγουδάω».

Όσον αφορά τις υπέρογκες αμοιβές που ακούγονταν κάποτε για τους καλλιτέχνες, είπε: «Τα μεγάλα ποσά δεν τα έχω δει εγώ στην καριέρα μου. Είναι υποκειμενικό επίσης τι θεωρεί κάποιος “μεγάλο ποσό” ή “υπέρογκο”. Επίσης. πρέπει να πω ότι πολλές φορές μας αρέσει τα πράγματα να τα συζητάμε ή να τα μεταφέρουμε μεγεθύνοντάς τα. Οπότε ακούς πολλά υπερφίαλα, τραγικά νούμερα που θεωρώ προσωπικά ότι ανήκουν στον χώρο της φαντασίας».

Δείτε επίσης: «Μπορεί κάτι να φαντάζει σαν...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Δημήτρη Κόκοτα για τα οικονομικά του

Η αναφορά του Δημήτρη Κόκοτα στον πατέρα του

Για την επιτυχία που σημειώνουν ακόμα ορισμένα τραγούδια του, ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που μετά από τόσα χρόνια ο κόσμος ζητάει τα τραγούδια μου και τα θέλει με την ίδια αγάπη που τα βλέπουμε κι εμείς. Είναι αυτό που κάνει την επιστροφή μία υπόθεση αφενός σημαντική, αφετέρου ευχάριστη και ψυχολογικά εύκολη», ενώ για το επίθετο Κόκοτας είπε: «Είναι πώς εκλαμβάνεις τα πράγματα, γι' αυτό θα πω ότι ήταν εύκολη υπόθεση. Ο πατέρας μου ήταν χαρούμενος και περήφανος για τις επιλογές μου και πώς με υποδέχτηκε ο κόσμος. Στη ζωή δεν χαρίζεται κάτι».

Κλείνοντας αυτό το κεφάλαιο είπε: «Το μυαλό του ήταν πάντα στο τι συμβαίνει σήμερα, και βλέποντας ότι υπάρχει ένα άλλο στυλ τραγουδιού μπορούσε να καταλάβει την τάση. Πάντα ο πατέρας μου, είτε μέσα σε μια εβδομάδα είτε σε έναν μήνα είτε σε έναν χρόνο, έπεφτε μέσα σε ό,τι έλεγε και δικαιωνόταν. Μα πάντα; Κι έλεγα: “Πώς είναι δυνατόν». Κλείνοντας αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για το J2US.