Χρύσα Μιχαλοπούλου: Σπάνια εμφάνιση με τον γιο της, Κίμωνα και την αδελφή της, Όλγα - Δείτε φωτογραφία

Η ηθοποιός κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο περίπου η Χρύσα Μιχαλοπούλου, καθώς μέσα σε αυτό το διάστημα έγινε μανούλα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Το αγαπημένο ζευγάρι υποδέχτηκε τον γιο του τον Σεπτέμβριο του 2022 και από εκείνη την ημέρα ζει μοναδικές οικογενειακές στιγμές.

Γενικά έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους γύρω από την προσωπική τους ζωή, αν και αποκάλυψαν πρόσφατα πως ο μικρός που τους έχει αλλάξει τη ζωή, ονομάζεται Κίμωνας. Ως εκ τούτου, οι φορές που τους έχουμε δει όλους μαζί είναι μετρημένες στα δάχτυλα, αλλά μία απ' αυτές ήρθε την περασμένη Παρασκευή (27/1) με την ευτυχισμένη μανούλα και την αδερφή της Όλγα Μιχαλοπούλου να κάνουν μία βόλτα οι τρεις τους. Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια ψώνισαν φράουλες.

Δείτε επίσης: Αγκαλίες μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Η τρυφερή ανάρτηση της Χρύσας Μιχαλοπούλου με τον γιο της για πρώτη φορά

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Χρύσα Μιχαλοπούλου:

H Όλγα Μιχαλοπούλου κρατάει από το χέρι τον γιο της Χρύσας Μιχαλοπούλου

Η εξομολόγηση της Χρύσας Μιχαλοπούλου για τη μητρότητα

«Εγώ έχω ξανανιώσει τώρα με το μωρό. Είναι υπέροχο αυτό που συμβαίνει δεν το περίμενα. Το παιδί δεν ήρθε ξαφνικά στη ζωή μου, ήθελα πάντα να γίνω νέα μαμά. Το νέα μου καθόταν κάπως πολύ όμορφα. Το φοβερό είναι ότι όταν ήρθε ο μικρός για εμένα δεν άλλαξε τίποτα, ήταν σαν να ήταν πάντα εκεί. Λίγο είχα ένα σοκ όταν μου είπαν στο μαιευτήριο ότι μπορείτε να φύγετε τώρα και είπα ότι ωραία με εμπιστεύονται», δήλωσε πρόσφατα η Χρύσα Μιχαλοπούλου στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» όταν ρωτήθηκε για τον τρόπο που βιώνει τη μητρότητα.

Και συμπλήρωσε για τον κριτή του MasterChef, και πατέρα του γιου της: «Ο Λεωνίδας είναι ένας πολύ στοργικός μπαμπάς και είναι και φιλαράκια. Τους κάνω εικόνα σε 10 χρόνια και η εικόνα με ευχαριστεί πάρα πολύ. Με τον Λεωνίδα γνωριστήκαμε με μία πολύ βαρετή συζήτηση στο instagram πριν από την καραντίνα».