Τζούλια Νόβα - Λιώνει για την κόρη της: «Θα κάψει καρδιές μεγαλώνοντας»

Περήφανη για τη μικρή Δάειρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τα τελευταία χρόνια η ζωή της έχει αλλάξει τελείως, και υπάρχει ένας (υπέροχος) λόγος γι' αυτό. Η Τζούλια Νόβα έχει γίνει μητέρα, και δεν κρύβει με κάθε αφορμή πόσο λιώνει για τη μικρή της κόρη Δάειρα. Πριν από λίγες ώρες μάλιστα ανέβασε και δύο νέες φωτογραφίες αγκαλιά της, καμαρώνοντας για εκείνη -να πούμε βέβαια πως οι δυο τους μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό.

«Αχ αυτό το γέλιο που θα κάψει καρδιές μεγαλώνοντας! Την δικιά μας την έχει κιόλας κάψει», έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram η Τζούλια Νόβα με τους διαδικτυακούς της φίλους να σχολιάζουν τις νέες φωτογραφίες με τη κούκλα κόρη της, το γεγονός ότι πήρε τα μάτια της και να της εύχονται ό,τι καλύτερο για όταν μεγαλώσει. Η μικρή Δάειρα αναμένεται να βαπτιστεί μέσα στο καλοκαίρι, με την Τζούλια Νόβα να δηλώνει ότι επίτηδες αναβάλει το Μυστήριο, αφού θέλει η κόρη της να έχει έστω κάποιες υποτυπώδεις αναμνήσεις από εκείνη τη μέρα.

Δείτε επίσης: Η Τζούλια Νόβα με το πιο σούπερ barbie beauty look που θα θες να αντιγράψεις ASAP

Η εξομολόγηση της Τζούλιας Νόβα για τη μητρότητα

Μιλώντας στο παρελθόν, η Τζούλια Νόβα έχει παραδεχτεί πως ο ερχομός της Δάειρας έχει βάλει άλλες προτεραιότητες στην καθημερινότητά της. «Έχει αλλάξει τελείως η ζωή μου. Δεν έχω χρόνο για τον εαυτό μου. Είναι 14 μηνών και τη θηλάζω ακόμα. Δεν ξέρω πώς θα το κόψω. Είναι πολύ γλυκό συναίσθημα γι' αυτό δεν μπορώ να το κόψω», δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ σε άλλο σημείο έχει αποκαλύψει και ένα απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα με την κόρη της: «Με αγχώνει κάτι το οποίο έπαθα στις διακοπές και δεν θα ήθελα να το ξαναπάθω ούτε να το πάθει κάποια μανούλα. Πάνω στην βιασύνη όταν φεύγαμε από τις διακοπές μια φίλη άφησε τα κλειδιά του αμαξιού μέσα, έκλεισε την πόρτα, δένω κι εγώ την μικρή και κλείνω την πόρτα, και κλείστηκε η μικρή μέσα. Δεν θα ήθελα ποτέ να βιώσω ξανά κάτι τέτοιο, αναγκάστηκα να σπάσω παράθυρο για να την απεγκλωβίσω»

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε πριν από λίγο η Τζούλα Νόβα: