Παναγιώτης Τριβυζάς: Αυτό είναι το φύλο του παιδιού του - Χοροπηδούσε εκστασιασμένος και πετούσε καπνογόνα στην ταράτσα

Βίντεο από το gender reveal party

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Παναγιώτης Τριβυζάς
Instagram / Παναγιώτης Τριβυζάς

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς, ο πρώην σύζυγος της Σταυρούλας Χρυσαειδή, λίγο μετά τον χωρισμός τους (δείτε εδώ ποιος ήταν ο λόγος που οδηγήθηκαν στο διαζύγιο) βρήκε τον έρωτα στα μάτια μίας άλλης γυναίκας, που ακούει στο όνομα Ιωάννα, και σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν μαζί το πρώτο τους παιδί.

Η εγκυμονούσα διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και το ζευγάρι λίγο πριν μάθει το φύλο του μωρού αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα. Οι δυο τους, δηλαδή, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Αυτό είναι το φύλο του μωρού του Παναγιώτη Τριβυζά

Το Σάββατο 27/1, λοιπόν, θέλησαν να μάθουν επιτέλους το φύλο του παιδιού τους και έτσι διοργάνωσαν ένα μικρό πάρτι με φίλους και συγγενείς στο σπίτι τους. Με το που έσκασαν τα μπαλόνια πετάχτηκαν ροζ κομφετί και εκείνος μόλις συνειδητοποίησε πως η επιθυμία του - μιας και σε συνέντευξή του είχε δηλώσει πως θα ήθελε να είναι κοριτσάκι - έγινε πραγματικότητα, άρχισε να χοροπηδάει από τη χαρά του, ενώ στο τέλος έδωσε ένα τρυφερό φιλί στην σύζυγό του.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, ανέβηκε στην ταράτσα όπου πετούσε καπνογόνα σε ροζ χρώμα, φανερά ενθουσιασμένος. Δημοσίευσε στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από αυτή του την ευχάριστη στιγμή και γέμισε με μηνύματα και ευχές από τους ακόλουθούς του.

«Είναι κορίτσι», έγραψε στη λεζάντα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναγιώτης Τριβυζάς είναι μαζί με την καλή του εδώ και εννέα μήνες και από την πρώτη στιγμή ένιωσε πως βρήκε τον άνθρωπό του! Το παιδάκι τους θα γεννηθεί αρχές Ιουλίου.

Το υπερηχογράφημα με το οποίο έκανε την ανακοίνωση για την κύηση

«Baby Trivi on the road !!! Φέτος τα Χριστούγεννα έχουμε το καλύτερο δώρο», έγραψε χαρακτηριστικά και μοιράστηκε φωτογραφίες με τον ίδιο και την σύντροφό του να κρατάνε στα χέρια τους το υπερηχογράφημα του μωρού τους.