Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Κυριακάτικη εκδρομή με τον γιο τους, Πάρη

Δείτε φωτογραφίες από τον μαγευτικό προορισμό που επισκέφτηκαν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Μία υπέροχη οικογένεια έχουν δημιουργήσει τον τελευταίο χρόνο η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, που φαίνονται να απολαμβάνουν κάθε ελεύθερη στιγμή που τους δίνεται μαζί με τον γιο τους, Πάρη, και τους φίλους τους. Η κυριακάτικη εκδρομή τους στη λίμνη Τσιβλού ήταν ακόμα ένα δείγμα της ευτυχίας που βιώνουν, ενώ παράλληλα ήταν μια καλή αφορμή για χαλάρωση στη φύση.

Το μεσημέρι της Κυριακής (28/1) η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στα social media, φωτογραφίες που απαθανάτιζαν το μαγευτικό τοπίο, καθώς και όμορφες στιγμές μαζί με την παρέα τους. Η influencer λατρεύει αυτές τις μικρές αποδράσεις, και η φύση της χαρίζει το ιδανικό περιβάλλον για να απολαύσει ποιοτικό χρόνο με τους δικούς της ανθρώπους.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: «Μετά το θηλασμό νιώθω ότι...» - Η αισθητική επέμβαση που θέλει να κάνει μετά τη γέννα

Στιγμές χαλάρωσης για Ιωάννα Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η ευχάριστη ατμόσφαιρα και οι όμορφες στιγμές στη φύση μένουν πλέον σαν μία ανάμνηση για την παρέα που ταξίδεψε μαζί τους. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη, το σπίτι τους είχε επισκεφτεί τις προηγούμενες μέρες η μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου, Μαρία, κάτι που της έλυσε τα χέρια, και αδιαμφισβήτητα βοήθησε ώστε να περάσει λίγο επιπλέον χρόνο με τον σύντροφό της και τον γιο τους.

Δημήτρης Αλεξάνδρου Πάρης

Αν κι εκείνη έλεγε πως θα βγουν να χορέψουν, τελικά επέλεξαν μία διαφορετικού τύπου απόδραση, λίγη διαφορά κάνει ωστόσο στο ερωτευμένο ζευγάρι που γεμίζει τις αποσκευές του με γλυκά στιγμιότυπα. Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες ο μικρός Πάρης γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια, την Τρίτη 9 Ιανουαρίου συγκεκριμένα, ενώ δύο ημέρες νωρίτερα έγινε πριβέ πάρτι σε εστιατόριο μαζί με την γιορτή της μαμάς του. Ακολούθησαν εορτασμοί και στο σπίτι του ζευγαριού στην Αθήνα την ημέρα της γέννησής του με την Ιωάννα Τούνη να έχει αναθέσει σε φίλο της διακοσμητή να ετοιμάσει μία εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου Λίμνη Τσιβλού

Λίμνη Τσιβλού