Τα συλλυπητήρια της Ελένης Τσολάκη στην Φαίη Σκορδά: «Ενημερωθήκαμε για μια είδηση που είναι πραγματικά συγκλονιστική»

«Καταλαβαίνουμε όλοι πόσο δύσκολες ώρες είναι αυτές οι οποίες από εδώ και πέρα έχει μπροστά της και εκείνη και η οικογένεια της»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα συλλυπητήρια της Ελένης Τσολάκη στην Φαίη Σκορδά: «Ενημερωθήκαμε για μια είδηση που είναι πραγματικά συγκλονιστική»

Πάρα πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η Φαίη Σκορδά, καθώς όπως πρώτοι σας μεταφέραμε εδώ στο Youweekly.gr με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο μπαμπάς έφυγε από την ζωή. Ο κύριος Δημήτρης, "έφυγε" στον ύπνο του τα ξημερώματα της Δευτέρας, με την παρουσιάστρια να ενημερώνεται άμεσα και ήδη να βρίσκεται αυτή την στιγμή στο δρόμο για το Κιλκις όπου μένουν οι γονείς της.

Τα συλλυπητήρια της θέλησε να στείλει μέσα από το Πρωινό Σουσού στο OPEN, η Ελένη Τσολάκη. Όπως ανέφερε όταν βγήκαν σε διαφημίσεις, είδαν το εν λόγω ρεπορτάζ και κάλεσαν τον Λάμπρο Κωνσταντάρα για να τους πει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Τα συλλυπητήρια της Ελένης Τσολάκη στην Φαίη Σκορδά για τον μπαμπά της

«Με το που πήγαμε σε διαφημίσεις ενημερωθήκαμε για μια είδηση που είναι πραγματικά συγκλονιστική.. για μια είδηση που δεν έχω λόγια. Μάθαμε ότι ο πατέρας της Φαίης Σκορδά έφυγε τα ξημερώματα από την ζωή πολύ ξαφνικά μέσα στον ύπνο του. Να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Καταλαβαίνουμε όλοι πόσο δύσκολες ώρες είναι αυτές οι οποίες από εδώ και πέρα έχει μπροστά της και εκείνη και η οικογένεια της. Είναι πραγματικά μια είδηση συγκλονιστική γιατί ήταν ένας νέος άνθρωπος που δεν ήταν γνωστό ότι αντιμετώπιζε κάτι τόσο σοβαρό για να ξέρει η οικογένεια ότι περνάνε μια δύσκολη περίοδο. Ήταν μια ξαφνική και αναπάντεχη είδηση. Να εκφράσουμε μέσα από την καρδιά μας την βαθιά μας στήριξη και την δύναμη που ευχόμαστε να έχει αυτές τις δύσκολες στιγμές», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσολάκη.

Όπως επίσης ειπώθηκε στην εκπομπή του OPEN, ο κύριος Δημήτρης Σκορδάς, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί παρά τις προσπάθειες τους δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Μάλιστα, η Φαίη βρίσκεται ήδη στον δρόμο για το Κιλκίς για να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας της.

Από την άλλη ο πρώην σύζυγός της, Γιώργος Λιάγκας βγήκε κανονικά στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1.