Ο Χρήστος Βολικάκης ξεσπά κατά του Τριαντάφυλλου: «Βρες κανέναν άλλον να ασχοληθείς, είσαι για γέλια φίλε...»

Δημοσίευσε τα μηνύματα που αντάλλαξαν

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Την νέα του απάντηση, έδωσε ο Χρήστος Βολικάκης στον Τριαντάφυλλο, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Κυριακής 29/1, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με τα "καρφιά" που δέχτηκε από τον τραγουδιστή για την συμμετοχή του Survivor.

Υπενθυμίζουμε ότι, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση του από το Survivor, o ποδηλάτης είχε αναφερθεί στον τραγουδιστή (δείτε εδώ τι είχε πει), με τον ίδιο να απαντά μέσα από Story, στον προφίλ του στο Instagram, όπου, πέταξε τα δικά του "καρφιά".

«Ολυμπιονίκη όταν μάθεις τι πρόσφορά μου έχει κάνει η παραγωγή για να μπω δεν θα ξαναπιάσεις ποδήλατο ποτέ, θα πηγαίνεις μόνο με με πατίνι. Φιλάκια ρουφηχτά. Έπρεπε να μείνεις να αποδείξεις την μυθοπλασία σου αλλά την έκανες. Με ποδήλατο μπορείς να κάνεις τεράστια καριέρα, με σίριαλ όλοι θα τα βλέπουμε».

Η απάντηση του Χρήστου Βολικάκη

Ο Χρήστος Βοιλάκης λοιπόν, αντάλλαξε με τον Τριαντάφυλλο μηνύματα τα οποία λίγο αργότερα τα δημοσίευσε: "Βρες κανεναν άλλον να ασχοληθείς, είσαι για γέλια φίλε" και στην συνέχεια φαίνονται τα μηνύματα.

«Έχω κάποιες αξίες - αρχές - ιδανικά στην ζωή μου και δεν αλλάζουν. Φυσικά η υγεία και η αξιοπρέπεια είναι πάνω απ' όλα. Ο κόσμος βλέπει ποιος λέει αλήθεια και ποιος όχι. Να έχεις υγείας» είπε ο Χρήστος Βολικάκης στο μήνυμά του.

«Έπρεπε να μείνεις, εγώ δεν ήθελα να φύγεις, έπρεπε να μείνεις. Τέλος πάντων επίσης υγεία και όλα καλά» απάντησε ο Τριαντάφυλλος.

Δείτε εδώ την δημοσίευση:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΟΛΙΚΑΚΗ

Οι αναρτήσεις που έκανε για Ασημίνα και Αντωνά

Ο Χρήστος Βολικάκης παρακολουθεί και αναδημοσιεύει στα social media του, όσα γράφονται για εκείνον και το ριάλιτι επιβίωσης, με τα οποία συμφωνεί. Ανέβασε, μάλιστα, σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα tweet που έγραφε:

«Τελικά ο Βολικάκης είχε δίκιο. Δεν ήταν μπροστά, του το μετέφεραν. Η Αντωνά είπε ψέματα ότι δεν μίλησε σε κανένα. Μίλησε σ' αυτούς και είπε ότι είναι χειραγώγηση της ψηφοφορίας το σκεπτικό να μην ψηφιστούν ο Παππάς και ο Σάββας».

Και ο ίδιος σχολίασε: «Για να αρχίσουμε να βλέπουμε ποιος είναι ψεύτης σιγά σιγά. Ειλικρινά τα βλέπω τώρα απέξω και θλίβομαι ακόμα περισσότερο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Αλλά μάλλον αυτό έχουν μάθει να κάνουν και το κάνουν πολύ καλά».

Δείτε επίσης: Τι συνέβη στο ξενοδοχείο μετά την οικειοθελή αποχώρησή του

Χρήστος Βολικάκης ψέματα Αντωνά

«Αν Παναγία μου το άκουσα και αυτό μόλις είδα την συνέντευξη της Ασημίνα να λέει ότι δεν ήθελα να φύγω και περίμενα να με παρακαλέσει ο Λιανός για να μείνω στο παιχνίδι. Μάλλον ακόμα δεν το πιστεύουν ούτε οι ίδιοι ότι αποχώρησα... Ίσως πρέπει να έχει αισθήματα για να αποχωρήσεις γιατί πνίγεσαι και δεν αντέχεις όλο αυτό το ψεύτικο θέατρο, όταν σε κατηγορούν άτομα ακόμα που υποστήριζες και δημόσια, άτομα που πίστευες και τελικά σε πρόδωσα και προσπάθησαν να σε ξεφτιλίσουν, αξίες, ιδανικά, ηθική, αρχές, αξιοπρέπεια, κάτι που αρχίζω να ανησυχώ εάν κάποιοι έχουν αισθήματα και όλα τα υπόλοιπα τελικά», έγραψε στην ανάρτηση του ο Χρήστος Βολικάκης.

Χρήστος Βολικάκης Ασημίνα Χατζηανδρέου Survivor