Αντώνης Καφετζόπουλος: «Φτηνά τη γλιτώσατε, άλλοι κουνάνε το δάχτυλο με διαφορετικό τρόπο...» - Η απάντηση για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα κατά των δημοσιογράφων

«Είστε πολύ τυχεροί που γέρασα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Αντώνης Καφετζόπουλος: «Φτηνά τη γλιτώσατε, άλλοι κουνάνε το δάχτυλο με διαφορετικό τρόπο...» - Η απάντηση για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα κατά των δημοσιογράφων

Την άποψή του σχετικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Νατλάρα κατά των δημοσιογράφων, εξέφρασε το πρωί της Δευτέρας 29/1, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα. Υπνεθυμίζουμε ότι έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων μετά από όλα όσα έιπε ο τραγουδιστης τις τηλεοπτικές κάμερες, με πολλούς επώνυμους να έχουν εκφράσει την γνώμη τους για το συγκριμένο θέμα (δείτε εδώ τι είπε ο Ζήνα Κουτσελίνη).

Η απάντηση του Αντώνη Καφετζόπουλου για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα

«Είστε πολύ τυχεροί που γέρασα γιατί παλιά υπήρχαν άνθρωποι που η αξία του εαυτού τους ήταν τόσο μεγάλη που έδερναν συναδέλφους σας. Φτηνά τη γλιτώσατε. Ο καθένας μας είναι αυτός που είναι. Άλλοι κουνάνε το δάχτυλο με διαφορετικό τρόπο, άλλοι το βάζουν στο αυτί τους» είπε ο ηθοποιός.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τα νέα σχόλια του Γιώργου Νταλάρα

Ο Γιώργος Νταλάρας πρόσφατα προχώρησε σε νέες δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», οι οποίες ξεσήκωσαν ξανά τον κόσμο. Αυτές προβλήθηκαν το πρωί του Σαββάτου 27/1 στην εκπομπή του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου. Μίλησε και για τις εκπομπές και την τηλεόραση, αλλά κατακεραύνωσε έντονα τον Σάκη Ρουβά.

«Η τηλεόραση πέφτει. Επλήγη από το internet. Είναι σίγουρο ότι η θέση μου για τα Τέμπη δεν θα παίξει στα κανάλια ή θα παίξει από κάποιους ψαγμένους, αν παίξει. Δεν θα έχει, πάντως, δυναμική αυτό το πράγμα. Εσείς εδώ και κάποιοι άλλοι σταθμοί αφιερώσατε ένα 15′ για να μιλήσετε για τις μεγάλες διαδηλώσεις, τις αντιφασιστικές, που έγιναν στην Γερμανία. Πες τε μου, σας παρακαλώ πολύ, μια πρωινή εκπομπή που να ασχολήθηκε με αυτό το πράγμα! Γενικά όλες αυτές αυτές οι εκπομπές είναι εκπομπές διασκέδασης και αυτό που λέμε… "να ροκανίσουμε λίγο τον χρόνο"», είπε αρχικά.

«Όταν μίλησα στον Σάκη Ρουβά πριν από χρόνια, που τώρα λένε "μα είναι δυνατόν τώρα, μετά από 30 χρόνια", του είπα το εξής. "Εσύ είσαι ένα νέο παιδί, προσπάθησε να ξεφύγεις από αυτή την φάκα που είσαι! Προσπάθησε να κάνεις κάτι άλλο". Πέρασαν πολλά χρόνια. Να σας πω όμως κάτι; Δεν είναι παράπονο. Δεν είδα ακόμα διαφοροποίηση! Την περιμένω. Αν μου πεις "ναι αλλά τον πήραμε τον Ρουβά και τραγούδησε στη Νέα Σμύρνη το Άξιον Εστί". Κάνατε λάθος. Γιατί το παιδί ούτε να το εκφράσει δεν μπορεί ούτε καν ξέρω αν έχει καταλάβει τι λέει το Άξιον Εστί, πώς γεννήθηκε και κάτω από ποιες συνθήκες!».

Η Μπέττυ Μαγγίρα, λοιπόν, μετά το απόσπασμα, σχολίασε χαρακτηριστικά πως εάν ο τραγουδιστής θα ήθελε να μην τον κυνηγούν για μία δήλωσή του, ίσως θα έπρεπε να μην κάνει καμία.

Γιώργος Νταλάρας