Άρης Σοϊλέδης: «Μέσα από αυτό ζει, μας περνάει για χαζούς...» - Πυρ και μανία με τον Σπύρο Μαρτίκα

«Θέλει να βγαινει και να σχολιάζει τον κόσμο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Άρης Σοϊλέδης: «Μέσα από αυτό ζει, μας περνάει για χαζούς...» - Πυρ και μανία με τον Σπύρο Μαρτίκα

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 29/1, ο Άρης Σοϊλέδης. Ο πρώην παίκτης του Survivor, εξέφρασε την γνώμη του για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε για την σύντροφό του Μαρία Αντωνά ενώ σχολίασε για ακόμη μία φορά και τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα για εκείνη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σπύρος Μαρτίκας σε δηλώσεις που είχε παραχωρήσει πριν από μερικές ημέρες είχε σχολιάσει με αιχμηρό τρόπο την Μαρία Αντωνά μιλώντας για την εξωτερική της εμφάνιση (δείτε εδώ τι είχε πει). Στη συνέχεια ο Άρης Σοϊλέδης απάντησε σε έντονο ύφος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στην συνέχεια ο γνωστός φαρμακοποιός, απάντησε ξανά στις τηλεοπτικές κάμερες για την "επίθεση" προς την Μαρία Αντωνά, τονίζοντας: «Υπάρχει και η πονηρή, στην οποία απάντησε χθες ο Σάββας και υποκλίνομαι στη μαγκιά του γιατί βάζει πάνω από τις φιλίες τη δικαιοσύνη και την αδικία, η Μαρία Αντωνά. Ψηφίζει την Όλγα, που για μένα είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι. Να χαίρεται την οικογένειά της...»

Η νέα απάντηση του Άρη Σοϊλέδη στον Σπύρο Μαρτίκα για την Μαρία Αντωνά

«Ας κοιτάξει ο καθένας τον άνθρωπο που έχει διπλά του. Ο άνθρωπος αυτός μέσα από αυτό ζει. Θέλει να βγαινει και να σχολιάζει τον κόσμο. Μας περάει για χαζούς. Αυτό το σχόλιο του το έκανε για να προσβάλει. Μου αρκεί που τοποθετήθηκα, δεν τον έχω αυτό τον άνθρωπο σε υπόληψη. Με ενοχλεί που του δίνουν χώρο οι εκπομπές....» ανέφερε αρχικά.

Για την Μαρία Αντωνά ανέφερε: «Είμαι παρα πολύ υπερήφανος για την στάση της και την αγωνιστικόητα της. Έχει ξεπεράσει τα όρια της. Δεν έβαζε το κεφάλι τη μέσα στο νέο. Με χαροποίησε που τα βρήκε με τον Σάββα, όποτε όλα βαίνουν καλώς.»

«Δεν έχω μιλήσει με την παραγωγή. Το Survivor αν έρθει καλως να έρθει αν όχι δεν θα τρελαθούμε κιόλας. Μου αρέσει που έχει νέα πρόσωπα, ο Rob James είναι μια μορφή εξαιρετική, έχει αφήσει το δικό του στίγμα. Μου αρέσει, το παρακολουθώ. Η Ασημίνα και η Δαλάκα έχουν δείξει ποιες είναι με τα χρόνια και τον χαρακτήρα τους και την αγωνιστικότητά τους» τόνισε μεταξύ άλλων.