Άντζελα Γκερέκου: Ο φύλακας - άγγελός της μετά τον Βοσκόπουλο!

Ποιος είναι ο άντρας στο πλευρό της

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η επιστροφή της Άντζελας Γκερέκου στο θεατρικό σανίδι, έπειτα από πολλά χρόνια, ήταν ένα καλλιτεχνικό γεγονός που αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης την περασμένη εβδομάδα. Η πανέμορφη πρωταγωνίστρια και πολιτικός ανέβηκε το περασμένο Σάββατο στην σκηνή του “Coronet” με τον Στέφανο Κυριακίδη, - συμπρωταγωνιστή της από την “Γη της ελιάς” - στην παράσταση “Τα τελευταία φεγγάρια”, τα βλέμματα όμως των περισσοτέρων παρευρισκομένων, μετά το τέλος της παράστασης έκλεψε ο γοητευτικός γκριζομάλλης άντρας που απαθανάτισαν οι φωτογράφοι και που δεν είναι άλλος από τον αδερφό της, Αλέξανδρο Γκερέκο.

Η σχέση της Άντζελας Γκερέκου με την οικογένειά της και ιδιαίτερα με τον αδερφό της ήταν ανέκαθεν δεμένη

Ο αδερφός της Άντζελας Γκερέκου

Βέβαια και εκείνος με την σειρά του ήταν πάντα δίπλα της σε όλες της τις προεκλογικές εκστρατείες με το ΠΑΣΟΚ, και ο πρώτος που πίστεψε απόλυτα σε αυτήν και στην απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά. Ιδιαίτερη αδυναμία λέγεται ότι του είχε και ο αξέχαστος Τόλης Βοσκόπουλος με τον οποίο έκαναν στενή παρέα και τον είχε υποστηρίξει στις επιχειρηματικές του επενδύσεις.

Δείτε επίσης: «Όλη η περιουσία του Τόλη...» - Η αποκάλυψη της Άντζελας Γκερέκου τον γάμο της με τον Βοσκόπουλο

Ο Αλέξανδρος Γκερέκος που εμφανισιακά μοιάζει πολύ στην αδερφή του, είναι ο “φύλακας – άγγελός” της και ζει τον περισσότερο χρόνο στην Κέρκυρα, όπου και έχει δραστηριοποιηθεί κατά καιρούς επαγγελματικά. Οι ατυχίες που του συνέβησαν στο παρελθόν ήταν πάρα πολλές και του κόστισαν αρκετά. Πολλά δημοσιεύματα κατά καιρούς έχουν αναφερθεί στην δύσκολη περίοδο που πέρασε εκείνος μετά την οικονομική καταστροφή με την “Φάρμα Κέρκυρας” και την γαλακτοβιομηχανία που είχε δημιουργήσει στο νησί των Φαιάκων, που του στοίχησαν και την απώλεια πολλών ακινήτων που είχε στην κατοχή του, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία και η ηθική συμπαράσταση της αδερφής του.

Έκτοτε εκείνος ξεκίνησε έναν νέο αγώνα και μια νέα ζωή για να ξανασταθεί στα πόδια του και τώρα πια ασχολείται με το εμπόριο. «Πάντα ξεκλέβω λίγο χρόνο για να είμαι μαζί τους» λέει η Άντζελα Γκερέκου όποτε βρίσκεται δίπλα στην οικογένειά της, τον αδερφό της και την μητέρα της Μαρία στους οποίους έχει ιδιαίτερη αδυναμία και δεν καταφέρνει τόσο συχνά να τους επισκέπτεται. Η Πρόεδρος του ΕΟΤ βρίσκει ελάχιστο χρόνο με τις πολιτικές της δραστηριότητες και με τα γυρίσματα στη “Γη της ελιάς” -και τώρα με την εμφάνισή της στο θέατρο - για να βρεθεί κοντά στους αγαπημένους της ανθρώπους που δεν είναι άλλοι από την οικογένειά της.