Κατερίνα Καινούργιου για Νίκο Συρίγο: «Στη θέση της Σίσσυς Χρηστίδου θα είχα εκνευριστεί πολύ περισσότερο»

Πήρε το μέρος της παρουσιάστριας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου τάσσεται η Κατερίνα Καινούργιου μετά την έντονη διαφωνία που είχε με τον συνεργάτη της Νίκο Συρίγο στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο δημοσιογράφος είχε εκφράσει την αντίθεσή του με την προβολή που έχουν λάβει οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα τις τελευταίες μέρες, ενώ τόνισε πως εκείνος θα έδινε βήμα στην Μαρία Καρυστιανού.

Πρόκειται για μία γυναίκα την 20χρονη κόρη της στα Τέμπη και συγκλόνισε το πανελλήνιο με την τοποθέτησή της στην εξεταστική επιτροπή για το σιδηροδρομικό δυστύχημα του περασμένου Φεβρουαρίου. Η Σίσσυ Χρηστίδου από την πλευρά της ανέφερε πως προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της, αλλά εκείνη δεν θέλησε να βγει στον αέρα, ενώ διαφώνησε έντονα με το ύφος του συνεργάτη της, με το σχετικό απόσπασμα να προβάλλεται στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Δείτε επίσης: Χαμογέλα και Πάλι: «Μειώνεις εμάς, την εκπομπή και τον αρχισυντάκτη» - Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου κατά του Νίκου Συρίγου

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε το μέρος της Σίσσυς Χρηστίδου

«Πολύ ωραία μίλησε η Σίσσυ και με ενόχλησε πολύ η τοποθέτηση του Νίκου του Συρίγου. Να πούμε ότι καμιά φορά κάποια θέματα, τα οποία είναι συγκλονιστικά, όπως η συγκεκριμένη ομιλία της χαροκαμένης μάνας από το δυστύχημα των Τεμπών, δεν χρειάζεται να τα παίζουν όλες οι εκπομπές», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Και συμπλήρωσε: «Δηλαδή τι εννοώ. Κι εμείς επικοινωνήσαμε με τη συγκεκριμένη γυναίκα, όπως κι άλλες εκπομπές, και είπε: “Η τοποθέτησή μου ήταν αυτή, μέχρι εκεί. Να ξαναβγώ να πω τι;”. Ο συγκεκριμένος λόγος έγινε αναπαραγωγή από όλα τα δελτία ειδήσεων, από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης... Αν προσπαθείς να πεις για κάτι σπουδαίο “γιατί δεν το παίξατε κι εσείς εδώ;”, το ξεχειλώνεις. Είναι καλό να σεβόμαστε κάποιες τοποθετήσεις, να μένουν εκεί και να παίζουν εκεί που πρέπει να παίζουν», υπογραμμίζει η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αν ήμουν στη θέση της Σίσσυς, θα είχα εκνευριστεί πολύ περισσότερο από αυτή την τοποθέτηση του Νίκου. Δεν μου άρεσε καθόλου», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου με τους υπόλοιπους συνεργάτες της να συμφωνούν.

Δείτε το βίντεο: