Survivor - Η αποκάλυψη του Βολικάκη για τη σχέση Δαλάκα με Γκέντσογλου: «Ξέρω ότι έχουν έρθει πιο κοντά και...»

Τι συμβαίνει μαζί της και με την Ασημίνα Χατζηανδρέου;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor - Η αποκάλυψη του Βολικάκη για τη σχέση Δαλάκα με Γκέντσογλου: «Ξέρω ότι έχουν έρθει πιο κοντά και...»

Ο Χρήστος Βολικάκης σήμερα Δευτέρα 29/1 βρέθηκε στην εκπομπή Fays Time όπου έκραξε όλους τους πρώην συμπαίκτες του στο Survivor, αφού κιόλας εκείνοι ήταν ο λόγος που αποχώρησε οικειοθελώς την περασμένη εβδομάδα.

Ο ποδηλάτης μίλησε για την εμπειρία του, λέγοντας πως μετάνιωσε που μπήκε, παρόλο που ο λόγος της συμμετοχής του ήταν καθαρά οικονομικός, ενώ έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τα όσα βίωσε πίσω από τις κάμερες, όταν εκείνες δεν κατέγραφαν τις συμπεριφορές ορισμένων.

Αφού πρώτα ξεμπρόστιασε την Μαρία Αντωνά σχετικά με μια αντίδραση της στην παραλία, αποκάλυψε επίσης ποιες είναι οι σχέσεις της Κατερίνας Δαλάκα με τον Σάββα Γκέντσογλου, καθώς πολλοί έχουν παρατηρήσει πως έχουν έρθει πολύ κοντά και όχι μόνο φιλικά.

Τι συμβαίνει με Δαλάκα - Γκέντσογλου στο Survivor

Σχετικά λοιπόν με το αν έχουν έρθει πιο κοντά - όχι φιλικά - η Κατερίνα με τον Σάββα Γκέντσογλου, σχολίασε: «Έχουν έρθει πιο κοντά και κάνουν παρέα. Ο Παππάς τους έχει πλευρίσει και μαζί και με την Ασημίνα είναι μια παρέα. Αν έρθουν έρθει τώρα κοντά δεν ξέρω».

«Τις πρώτες εβδομάδες δεν μιλούσα για να μην φανώ πουθενά να μην μπω στο κομμάτι ριάλιτι. Ήθελα να κάτσω όσο περισσότερο μπορώ για να μαζέψω χρήματα. Εγώ είχα πει σε όλους ψηφίστε εμένα. Όλοι ήξεραν τι θα πω στο σερέμονι. Και η Ασημίνα. Ο Παππάς και η Ασημίνα όταν τα είπα αυτά στο σερέμονι, η απάντηση τους ήταν δεν θα παίξει πουθενά. Ο Αλέξης το έχει τερματίσει. Όταν μπήκε ο Ντάνιελ τον πλησίασαν πολλοί για να μάθουν πράγματα. Είδα άλλη συμπεριφορά. Μεταφέρθηκαν και ψεύτικα πράγματα. Για εμένα έπρεπε να μπουν νέοι παίκτες. Είχα ενδιαφέρον για να πάω στην άλλη ομάδα. Τρεις ημέρες συζητούσαμε, δεν άντεχα άλλο. Στην μπλε ομάδα θα πήγαινα. Ήθελα να ζήσω το παιχνίδι, όχι αυτό το ψεύτικο που έζησα», είπε επίσης σχετικά με τα όσα βίωσε στο παιχνίδι - δείτε εδώ αναλυτικά όλη την συνέντευξη του.