Γιώργος Λιάγκας: «Μη με εκθέτετε έτσι, σεβαστείτε με...» - Έξαλλος ο παρουσιαστής στον αέρα του "Πρωινού"

Τι συνέβη;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Μη με εκθέτετε έτσι, σεβαστείτε με...» - Έξαλλος ο παρουσιαστής στον αέρα του

Εκτός εαυτού βγήκε ο Γιώργος Λιάγκας, με τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου, σχετικά με τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Ο παρουσιαστής, ξέπασε το πρωί της Δευτέρας 29/1, μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό.

«Η εκκλησία βλέπει στο μέλλον. Δεν θα μας κλείσετε το στόμα, με τίποτα γιατί έχουμε χρέος έναντι του λαού, έναντι της ιστορίας, έναντι του Θεού και έναντι της ταυτότητάς μας ως εκκλησία να λέμε αυτό που πιστεύουμε. Η πολιτεία λέει αυτό που υπάρχει Η πολιτεία θέλει να το νομιμοποιήσει και νομίζει ότι θα το θεραπεύσει; Όχι γιατί έχει λάθος φιλοσοφία...» είπε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος.

Το ξέσπαμα του Γιώργου Λιάγκα

«Είναι κολλητική ασθένεια και θα πάθουμε όλοι ομοφυλοφιλοφιλίτιδα; Κολλάει η ομοφυλοφιλία; Θα αυξηθούν οι ομοφυλόφιλοι; Τι είναι; Κουνούπια;» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο δημοσιογράφος Ανδρέας Καραγιάννης προσπάθησε να τον δικαιολογήσει.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: «Να σας κόψουμε όλοι από τα πάντα και να δούμε αν σας αρέσει!» - Ασύλληπτο ξέσπασμα μετά από δηλώσεις που ακούστηκαν στο Πρωινό

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε να ολοκληρωθεί η σύνδεση και αυτό δεν έγινε, ο παρουσιαστής έγινε έξαλλος. «Δεν έχω άλλο χρόνο, δεν έχω άλλο χρόνο παρακαλώ πολύ! Δεν έχω άλλο χρόνο, θα με πάρουν. Κλείστε το παρακαλώ πολύ, σεβαστείτε με! Σεβαστείτε με! Κύριε Βούρθη όταν σας λέω κάτι κάντε το παρακαλώ πολύ, μη με εκθέτετε έτσι! Θα μας πάρουν στον αέρα, σεβαστείτε με»

«Ξέρω πολλούς ομοφυλόφιλους παντρεμένους με γυναίκες και με παιδάκια! Πραγματικά κάποιοι...»

«Θα συνεχίσω με το θέμα του γάμου των ομόφυλων και όχι ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Λένε κάποιοι «γάμος ομοφυλόφιλων». Ξέρετε πόσους ομοφυλόφιλους φίλους έχω παντρεμένους με γυναίκες; Οι ομοφυλόφιλοι παντρεύονται στην Ελλάδα. Οι ομόφυλοι δεν παντρεύονται στην Ελλάδα.

Ξέρω πολλούς ομοφυλόφιλους παντρεμένους με γυναίκες και με παιδάκια κλπ. Άρα να μην κάνουμε λάθος. Οι ομοφυλόφιλοι παντρεύονται, οι ομόφυλοι δεν παντρεύονται. Δεν έχετε κανέναν φίλο ομοφυλόφιλο παντρεμένο με γυναίκα; Γιατί εγώ έχω πάρα πολλούς. Τάσο δεν ξέρεις κανέναν; Πραγματικά κάποιοι άνθρωποι το λένε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας πριν από λίγες ημέρες στο Πρωινό.