Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Κυνηγητό έξω από το κτήριο της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος»

Αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Κυνηγητό έξω από το κτήριο της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος»

Ένταση και κυνηγητό επικράτησε στην πρώτη εμφάνιση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου στο κτήριο της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος». Να θυμίσουμε πως βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» τα ποσά αγγίζουν τις 600.000€.

Επόμενο ήταν να υπάρχει συνωστισμός από τηλεοπτικά συνεργεία το πρωί της Δευτέρας 29/1 με δημοσιογράφους να ζητούν μία δήλωση από τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο. Ο ίδιος αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με το θέμα και κατευθύνθηκε γρήγορα σε Ι.Χ. φιλικού του προσώπου, που τον περίμενε για να αποχωρήσουν μαζί. Οι κάμερες τον κυνήγησαν, αλλά εκείνος επέμεινε στην αρχική του στάση.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος – Ο Άλλος Άνθρωπος: Επώνυμοι παίρνουν θέση για τις καταγγελίες

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε από την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1:

Αρνείται τις κατηγορίες ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος

Μπορεί να αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο σήμερα, αλλά ο επικεφαλής της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος απάντησε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha και τη Β. Δαράτου για τις κατηγορίες. «Καλά κάνουν και ψάχνουν, δεν έχω θέμα. Να ψάξουν καλά και να έρθουν εδώ να με πάρουν αν κάνω ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ναι, εδώ είμαι, να έρθουν να με πάρουν. Δεν είναι μόνο 600.000 ευρώ είναι 1.500.000 μόνο τα τελευταία δύο – τρία χρόνια. Μόνο το φάι που έχουμε μοιράσει, 18.000.000 μερίδες φαΐ, βάλτε κάτω και δείτε πόσο κάνουν», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος και συμπλήρωσε. «Εγώ δεν παίζω ποτέ. Έχω έναν φίλο ο οποίος πήγε με την κάρτα και έπαιρνε χιλιάρικα. Αυτά τα λεφτά ήταν για τον “Άλλον Άνθρωπο”». Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως τότε δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα το επίμαχο δημοσίευμα.