Πέθανε σε τροχαίο η 59χρονη μητέρα πρώην διαγωνιζόμενου Masterchef - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση το 2χρονο εγγόνι της

Το μοιραίο δυστύχημα που της στέρησε τη ζωή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πέθανε σε τροχαίο η 59χρονη μητέρα πρώην διαγωνιζόμενου Masterchef - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση το 2χρονο εγγόνι της

Την Δευτέρα 29/1 έγινε γνωστή μια τραγική είδηση τροχαίου δυστυχήματος, που έλαβε χώρα στην Κρήτη. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του Mega επιβεβαιώθηκε, ότι η 59χρονη γυναίκα και οδηγός του ενός οχήματος ήταν μητέρα πρώην διαγωνιζόμενου Masterchef.

Ο λόγος για τη Μαρία Καραμανιά, μητέρα του γνωστού Κρητικού σεφ Στάθη Αυγουστάκη. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η γυναίκα, που έχασε τη ζωή της οδηγούσε το αμάξι της μαζί με το δύο χρονών εγγόνι της και τη νύφη της.

Δείτε επίσης: Θρήνος για την Φαίη Σκορδά - Πέθανε στον ύπνο του ο μπαμπάς της

Η μητέρα πρώην διαγωνιζόμενου Masterchef έχασε τη ζωή της σε τροχαίο

Το παιδάκι νοσηλεύεται σε αρκετά σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ και η 31χρονη μητέρα του φέρει ελαφρά τραύματα λόγω της μοιραίας σύγκρουσης με άλλο αμάξι.

Η ανάρτηση του με τη μητέρα του

«Στοργική, χαμογελαστή, γεμάτη αγάπη, ακούραστη στο δύσκολο δρόμο της ζωής..προσφέρωντας μου τα πάντα.. Είμαι ευγνώμων για όλα μαμά!!Δε φτάνει ένα Σαγαπώ...», είχε γράψει πριν από δύο χρόνια ο Στάθης Αυγουστάκης.